Gundogdu Kizlar isimli hastane cikisi yaptirmak istiyorum ınstagramda guvenli bir sayfa varmi acaba yaptiripta memnun kalanlar yazabilir mi
Sad3c3m Gundogdu kayınvalidem instagramda tugbakugu_forbaby diye bi sayfa var oradan yaptırdı ben çok beğendim yapısı kumaşı çok güzel
Semisko Gundogdu Gundogdu lohusahamile_com instagramda yaptırdım hatta yıkadım hiç bişey olmadı yumuşacık kalitesi de güzel
Srnkrbrn Gundogdu https://instagram.com/zehrann_atolyesi?igshid=4w3c93yp1cde bu sayfa var kuzum ben baya arastırdım bi kaç sayfa vardı onlar pahalı buda aynı ürün yaz bak kadın zaten direk cevap veriyor normalda 80 100 arası 3lü tulumlar bu sayfada kargosu falan 70 tl
mucizemm11 Anne_kalbi_elimde diye bir sayfa var canım ben ordan yaptırdım henüz teslim almadım ama güvenilir bir sayfa
Busra1806 Gelinsabahlıgı diye bir sayfa var ordan yaptirdim tam istedigim gordugum gibi geldi. Gayette uygundu diger sayfalara gore
1Tecrubesizannee Dün sipariş verdim rüya bebek evi diye bi sayfa hala gelmedi ama sabırsızlanıyorum. Güvenilir gibi duruyordu canım ürünleri çok tatlı ve kaliteli bi göz at istersen.
1Tecrubesizannee Gundogdu canım aslında uygunu da var ama baskı diye ben bebeğe zarali diye böyle işleme tercih ettim bana da pahalı geldi ama başka almam zaten hastane çıkışı 2 tane oldu suanlik 10 lı hastane çıkışlarında 100 küsür lira zaten
AygyulSina Gundogdu unigon diye bi sayfa var bana cok onerdiler nevresim takimi alicam ordan harika unurunler var
Dryoyr Gundogdu Ben yaptırdım canım organik hastane çıkışı 10 lu. Güvenilir bi sayfa kargo bir haftada geldi. Sayfa ismi emel_babykids
Srnkrbrn GamzeAkova ya aynı sayfaya bende yazdım hatta oradan yaptıracaktm kadın bana yıkandıgında bozulma olabliyor ama hiç sikayet almadım henüz dedi