Yusufburcu61 Gamzemmi protein kaçağı sanırım canım bende de çıkmıştı bol su tüket 1 haftaya geçer inşallah benden 24 saatlik idrar biriktirip falan almışlardı 1 hafta içinde bol su tükettim geçti çok şükür
ekara Gamzemmi benim doktorum idrarda proteini şöyle anlatmıştı. Eğer vücut besinsiz kalırsa yani çok kusarsanız ishal olursanız falan artık besin alamazsa depolardan tüketir ondada idrarda protein çıkar demişti. Sizde nasıl bir durum var bilmiyorum ama belki gıdasız kaldıysanız idrarda protein çıkmış olabilir.
ipeksi İdrar sonucunuzda protein +2 çıkmış galiba bu idrarda proteinin fazla olduğunu vücutta protein kaçağı olduğunu gösterir bazen idrar yolu enfeksiyonundan da kaynaklı yüksek çıkabiliyor. Daha önce benim başıma geldi eğer testi sağlık ocağında yaptırdıysanız bir iki gün sonra tekrarını ister doktorunuz eğer aynı durum devam ederse hastaneden idrar kültürüne bakılır ona göre bir yöntem uygulanır. Benim durumum enfeksiyon kaynaklıydı bir kaç gün sonra normal çıktı o nedenle kültüre gerek kalmadı inşallah sizinki de geçicidir. Ama ihmal etmeyin önemli bir durum
Gamzemmi ipeksi iki hafta önce 1çıktı iki hafta sonra tekrar yaptır gel dedi şimdi iki olmuş ama idrarda enfeksiyonda var galiba oda etkiledi heralde ama bakalım yarın ne diycek doktorum yükselince tedirgin oldum
Gamzemmi Yusufburcu61 yarın doktoruma göstericem inşallah geçer ya iki hafta önce +1di şimdi iki olmuş
Gamzemmi ekara ay anlamadım ki ya gebelikle alakalı değil dedi bana tansiyonum falan normal çıkıyo böbreklerinle alakalı dedi
Hacerdogan Merhaba cNım çok geçmiş olsun aynı sıkıntıyı yasıyorum banada 24 saat idrar biriktir getir dediler ve bütün araştırmalarımda karşıma bol su içmek çıkıyor bol bol su iç günde en az 2,5 litre. Allah yardımcımız olsun