BabyMom35 Kızlar bebekleriniz için büyük alışverişe hangi haftanızda çıktınız? Yazın çok sıcaklarına kalmadan bayramdan sonra yapsam mı diye düşünüyorum ama tam karar veremedim
Rknvlkn BabyMom35 alınacak şeyler belli zaten indirimli gördükçe herşeyini aldım son zamanlara bırakılınca hem bi anda almak çok masraflı oluyor sıkışıyor insan hemde indirim oldukça almak daha iyi oluyor ağırlaşmadan sıcaklar bunaltmadan al gördükçe bence
Denizanne BabyMom35 kesinlikle öyle yap canım. Ben şuanda bile köpek gibi dilim dışarda geziyorum sıcaktan 😩 kaçıncı haftandasın
Denizanne BabyMom35 anca. İnan her ay bişey alırken bu son ihtiyaç diyorum sonraki ay alacak yine en az 3-5 şey çıkıyor. Ben 20. Haftada başladım şuan 34 teyim hala eksiklerim var
Mavis222 Ağustos ortası doğumum herşeyi hazır çok şükür odasını şimdi yapmayacağım içim park yatak aldım şimdilik
ozgeoznur BabyMom35 büyük alışveriş diye sartlamayin bence kendinizi indirimleri takip edin sürekli ona göre alışveriş yapın daha haftanız küçük çünkü ayrıca her şeyi birden alınca sonra canınız sıkılır alacak edecek bir şey kalmayınca ☺️
Aysedgrlikrkmz BabyMom35 bizde 24 haftalığız çok şükür yatağı yorganı kaldı sadece onun dışında pek bşy kalmadı çok şükür 🙏🏼🥰 Rabbim sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inşaallah 🙏🏼
Sengulkrgz BabyMom35 benim agustos basi yada ortasi...Bence basla o kadar eksik cikiyor ki al al bitmiyor 23 haftada basladim keske daha erken baslasaydim...
1Tecrubesizannee 21 haftaligim artık almak ıstiyorum herşeyi tam olsun çünkü dediğin gibi sıcaklarda o koca göbekle nasıl çıkıp biseyler alıcaz ki bu ay içinde yani bayramdan sonra bitirmek ıstiyorum herşeyi ben.
Deletedmom133 BabyMom35 elime para geçtikçe hoşuma gittikçe indirime girdikçe aldım jersey fazlasıyla hazır kızım 1 yaşına girene kadar her şeyi var tek bebek arabamız ve mama sandalyemiz kaldı 🙂