Huzur9092 Merhaba kızlar hcg değerim benle aynı olan oldumu bana düşük geldi gebelik gözüküyomu 35.20
sevval55 Huzur9092 benim adetim geçmeden 900 küsürdü ilişkimden o güne 20 gün olmuştu. seninki çok çok yeni sanırım
Annemmm2 Huzur9092 canım benim 8 günüm felan geçiyordu kan yaptrdım Pazartesi 42,26 çıktı 🙊 bende düşük buldum bilmiyorum
Deletedmom0032 Huzur9092 yani son adet tarihine göre o belirleniyor ama kalp atışı duyulduktan sonra usg ye göre değişiyor. Ama bu değere göre bence daha yeni söylediğin tarihten geç yumurtlamış olabilirsin
Deletedmom0032 Huzur9092 bol bol dinlen ağır kaldırma tutunma aşamasında, kalp atışı olana kadar da eşinle birlikte olma ne olur ne olmaz.
Sevo16 Ben Adetim gecdikten 2 gün sonra gitmiştim 511 çıkmıştı belki daha çok yenidir tam nasıl oluyor bilmiyorum ama
Cnc53 Hiç kendini kadma canım moralınıde bozma her iki günde bir test yap 2 kat artıyosa sıkıntı yoktur bazı gebelıklerde değerler ilk zamanlar düşük olabiliyo hormonlardan yada gec döllenmeden olabilir içini ferah tut 🙏🏻
Cnc53 Huzur9092 kahve rengi leke geldiyse doktorunu bilgilendir ihmal etme canım bazı durumlarda iyi değil o lekelenme progestan başlar belki