A_S_K Deniziimmm kafam çok karıştı toptan neredeyse kışlık kyafetlerini alıcam. Sanırım mağazalardan ve mahallemizdeki küçük butik tarzı yerlerden alıcam. Kimse önermedi fiyatlar aynıymış. Gitmeye gerek yok o zaman dedim
Bebekveben Lcw, koton, ebebek, instagramdaki jammy baby sitesi ve bazı günlük şeyleri de pazardan aldım.
honey Bebekveben jammybaby den ne aldınız acaba ? Bende takip ediyorum kaliteli gözüküyor ürünleri, hastane çıkışı alsam mı diye düşündüm ama karar veremedim ?
Okyanusolmak Mothercare ve panço bence diğerlerine göre daha kaliteli gibi. Ben iç zıbınları mothercare aldım. 5li paketlerden
Bebekveben honey 5li hastane çıkışları aldım müslin örtü ve Tavşanlı tulum aldım. Çok kaliteli ürünleri. Arkadaşım da aldı hatta baya birşey çok beğendik
Zehralismail A_S_K havuzlu han kesinlikle. Eminönü eskisi gibi değil. İnanılmaz kaliteli ve uygun şeyler var. Özellikle havuzlu han da
A_S_K Zehralismail anladm. Merak tiğim şu mağazayla fiyatları çok değişmiyorsa gitmeyeyim uzak ve metroylA gidicez
Alarasel A_S_K şimdi genel hatlarıyla tammlandı fakat artık ufak tefk şeyleri hm ve kotondan bakıcam hoşuma gşdnleri alıcam sadece inşAllah oşklde düşndl
Okyanusolmak A_S_K avm içlerinde oluyor. Kendinize en yakın avmnin mağazalarına bakabilirsiniz. Valla ben her mağazadan bir şey aldım. Hep indirimleri kovaladım. Bazılarını netten aldım daha uyguna geldi.
Mlkbrl A_S_K bence hiç değmez panço lcw özellikle indirim çok oluyo ben oralardan aldım hep tavsiye ederim 😊
Mlkbrl A_S_K Kurtköy viaport ta var başka nerede var bilmiyorum ve orada ebebek vs birçok mağaza var rahatlıkla gidebilirsin
Pnrarvn A_S_K eminönününde diğer markalardan farkı kalmamış canım daha yeni annem gitti aldığı zıbınlar yelekler felan e bebekten daha pahalı bile