Meryemaaa Merhaba 14haftalik hamileyim gebelikte maydanoz tüketilir mi çoğu kişi yenmez tehlikeli diyor bende yemiyordum ama bugün söylemesi ayıp mücver yaptım içine biraz maydanoz katıp yedim acaba zararı olur mu ki??
Sivasgelini Meryemaaa oyle mucver icinde pogaca icinde bir iki sefer yemeyle bisey olmaz canim maydonoz zararli demelerinden kasti kaynatip suyunu iciyolar ya odem ciksin diye ondan odem atmak dusuge sebep bununla alakali
1ogrencianne Meryemaaa hiçbir şey olmaz sadece maydonozu ekşileyip çok yedim. Kaynatıp suyunu içmedikten sonra korkmana gerek yok yemekte, salatada yiyebilirsin 😊👍🏻
Meryemaaa Fetiye içim rahatladı şimdi bende öyle düşündüm ama gebelik pskolojisi korkuttu teşekkür ederim☺️
Meryemaaa Sivasgelini evet hamile kalmadan knde ben iltihap vardı o zaman kullaniyordum suyunu ama gebelikte de zarar deyince bir an tereddute dustum
Fetiye Meryemaaa ne demek canım sağlıklı şeyler yemekten vazgeçme hic korkutursan bu tür şeylerden kendini hiç bisey yiyemezsin ozaman
Ayesray Meryemaaa dozunu kaçırmadığın sürece az miktar yemenin zararı yok bende arastırdım bunu cok severim maydanozu cünkü