Uurbsra Kızlar zayıflamak zor oldumu doğumdan sonra ne kadR kilo verdiniz ve ya aldınız mı ekstradan? 🙄
Burcuveburcum Uurbsra ilk bebeğimde 8 kilo aldım toplamda bir sene sonra eski kilomdan 5 kilo eksiye düşmüştüm biraz vücut yapısına bağlı sanırım kızımın peşinde koştururken gitti birçoğu ama ben fitness da yaptım birkaç ay Doğumdan sonra
Nebahathumeyra 53 ile hamile kalmıştım 25 kilo aldım 1 yıl geçmeden 51 kiloya düştüm ve hiç bir şey yapmadan kendiliğinden gitti hepsi. Şimdi 2. Ye hamileyim 36. Haftadayım 22 kilo aldım yine 😊🙈
Nebahathumeyra CicekGirayBysl ya evet çok şükür ama ben hep zayıflıktan şikayet eden biriyim boyum 1.73 51 kiloydum kızken de hep bu aralar da gidip gelirim. Sadece hamiellikte bu kadar kilo alıyorum oda yapısal galiba bizim ailede 25 kilo almadan çocuk doğuran Yok 🙈🙈😊
Nebahathumeyra Uurbsra hiç çatlağım olmadı. Vücut yapısıyla alakalı bir durum ama ben hiç krem yağ falan kullanmıyorum hamileliğim de ama bir tane bile çatlağım Yok. Etim çok sıkı değil ondan galiba esneyebiliyor 😊🙈
Nebahathumeyra Fasulyem22 12 falan aşmışımdır. Benim zaten ilk başlar da çok hızlı alıyorum 30 hafta dan sonra yavaşladı kilo almam 2 haftada bir gidiyorum doktora yarım kilo 1 kilo almışım
zeynepalmila haftadayim 13 kilo almışım doktor cok fazla dedi kilolu hamile kaldim bide duzene sokmaya çalışıyorum