Nesibee1 AyEr hadi ya iyi mi inan ben az mı ki diye tereddüt ediyorum kendi kendime çok korkuyorum erken doğum riski var bide küveze girmesinden çok korkuyorum 😔
AyEr Nesibee1 benım bebegım 32 haftalıkken 2 kgdı artık hızla kılo alıyorlar bence kılo onemlı degıl saglıkla gelsınde🥰
Nesibee1 AyEr tabiki öyle sağlıklı kucağımıza alalım Allahım nasip etsin ama kilo da önemli inşallah alırlar güzelce ☺️
Haticeea AyEr bizde bu gün 34 olduk ve bizde de erken Doğum riskimiz var Allah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏
Haticeea AyEr amin inşallah 🙏 birşey sormak istiyorum sana doktorun ağda İçin izin verdimi ben sormayı unuttumda 😔
AyEr Haticeea ben sormadım ama agdadan baska bırsey yapamam cunky hep agdaya gıdıyorum tum vucut kol bacak bıkını koltuk altı gobek vs
Nesibee1 Son günlerimiz artık yata kalka geçecek sağ Salim. Bende bunaldım evin içinde her gün ama napalım 🤷♀️😒
Nesibee1 AyEr Yapamıyorum 🤷♀️ Allah razı olsun eşim yapıyo çok yardımı oluyo bana ben yapamıyorum süpürürken insan zorluyo kendini ister istemez yaptığım zamanlar ağrım oluyor 😒