Seda05 Kızlar merhaba 😊 ben bu cuma günü tenkli ultrasona gireceğim ve ilk gebeliğim. Sorumu mazur görün. Renkli ultrason 4d mi oluyor acaba ?
etugce Seda05 ben de yarın gireceğim 🙋🏻♀️ evett öyle de geçiyor, detaylı tarama diyen de varmış, organ tarama da :) ama bazı doktorlarda 4d yerine 3d cihaz oluyor
Eagle564 Seda05 kaçıncı haftada oluyor bu ayrıntılı ultrason birde devlette mi olacaksın ? Ücret ne kdr özelde
Seda05 etugce çok güzel bişey olmalı içimizdeki büyüttüğümüz miniğimizi renkli göreceğiz 😊 gidersen nasıl olduğunu bana bildirebilirmisin acaba 😊
etugce Seda05 ayy evet 🙈 bizim doktorda yüzünü görebilmiştik biz geçen ay aynı babası diyor herkes o derece belli oluyor ama insan inanamıyor görünce orda minik bir insan var diye ❤️ Fotoğraflaeını dijital de vericeklermiş diye duymultum o yüzden baya heyecanlıyım bakalım yazarım yarın sana da ☺️
Mlssa Detaylı ve renkli ultrason sanırım farklı canım çünkü benim son kontrolümde doktorum bana renkli ultrason görüntüsü verdi yüzü falan belli olan☺️ Detaylı da komple inceleme oluyormuş o cihaz herhalde farklıdır ben öyle biliyorum en aZından☺️☺️
Seda05 etugce ayy ayy çok heycanlıyım yaa ilk defa renkli görücem minik kızımı ❤️😊 22. Haftada belli olurmu kime benzeyeceği? 😊 sen kaçıncı haftanda gitmiştin canım
Seda05 madl41 ben 22+2 de gidiceğim yani cuma günü herkesin doktoru farklı söyler benimkisi bu haftada renkli ultrasonla bakacağız dedi 😊😍
Mlssa Seda05 evet canım.😌 Doktorunun cihazında varsa o özellik renkli de çekiyor çok güzel hatıra oluyor ya ben bakıp bakıp duruyorum vallahi😍😍 darısı başına🙏🏻😍
madl41 Seda05 ayy ne güzel bi duygu daha net göreceksin bütün organlarına kadar 😊😅 Renkli ultrason 4 D oluyor 😅
Seda05 Eagle564 ben daha ayrıntılıya girmedim canım bu cuma günü renkliye giricem. Ben daha 22. Haftamdayım
Derya0707 Benim doktorum kendi bakmayacak doç benim Dr da ama insanız yanılırız detaylı taramayı farklı Bi gözün görmesi taraftarıyım dedi senin de aklında olsun