Denizyadaaras Kızlar 22 haftalik hamileyim goguslerimden durup dururken sari su akiyor ic camasirimi islatacak kadar baya fazla yani. Bu haftalarda akar mi boyle korkmaya basladim enfeksiyon falan olabilir mi ? Yasayan var mi ? Doktor kontrolumuze daha var o yuzden buraya yazdim merak edip
Suleeebetul Denizyadaaras bişey olmaz canım bn den 3. Aydan beri geliyo hatta aşırı geliyo doktoruma sordm çok normal dedi her banyo da da boşaltyrm yoksa rahat edemyrm şişiyo çünkü sıkmazsam
2405 Denizyadaaras canım çocuğa ilk zaman o içiriliyor ellerinle tut akdıgını görünce ilk doğrunda faydası oluyor onun çocuğa
seyda006 Denizyadaaras aynısı banada oluyo cnm benimki şeffaf sarı bi akıntı dokununcada geliyo kendi kendine de geliyo ne acaba bu
Fetiye Ağız sütü geliyor ama akmaması lazım benim bildiğim çünkü ilk emzirdigin zaman çocuğun aşısı gibi biseymis korurmus onu diyorlardı bana
Denizyadaaras Fetiye evet bende oyle okudum kolostrummus o gelen bebegin ilk emecegi vitaminli sivi yani uzuluyorum cok aktikca 😶😶
Cnc53 Sen bi hastaneye görün canım o sarı suların doğumdan sonra gelmesi lazım çocuğun antibiyotiği derler ona belki süt bezleriyle ilgili bi durum vardır
Denizyadaaras Cnc53 evet oyleymis internette normal yaziyor ama benim icim hic rahat degil sanki bebege süt kalmicakmis gibi geliyor moralim bozuluyor bugun resmen gogus pedi takmak zorunda kaldim 😑
Fasulyem22 Cnc53 benimde göğüslerimin ucunda nokta kadar sarı bir şey var oynasam çıkarırım ama oynamıyorum başka olan var mı ama çok kucuk
Bilge_ercan Benim de sıktığım zaman seffaf Bi akıntı geliyor göğsümden yapış yapış bunun nedeni nedir acaba
Annemmm2 Bilge_ercan göğüslerini uyarma canım o çok normal gelmesi uyarırsan sütün gelmeye başlar ve o ilk süt bebek için çok önemli
Hande46 Canım taktığın sütyenle alakalı olabilir göğüs uçların yere bakmasın hep dik duracak şekilde dursun sütyende, bir de kaşıma vs şekilde göğüslerini sakın uyarma öyle durumlarda gelir. İlk gelen süt şifa niyetinde o yüzden gelmemesi lazım
Denizyadaaras Hande46 sutyenim destekli gogus uclarim dik bugun resmen aktigini hissettim o sekilde gordum cok uzuluyorum sanki bebege kalmicakmis gibi cok erken daha hep akarsa boyle doguma kadar 😑😑
Fetiye Denizyadaaras kıyamam yaa üzülme üzüldükçe daha çok stres yaparsın kendine kuzum randevuna çok varsa doktorunu arayıp sorabilirsin istersen neden olduğunu keşke akmasa ama merak etme her şekilde üretiyor onu vücut 😘
Fasulyem22 Denizyadaaras yok hiç ellemiyorum ama uzun zamandır var dokunmuyorum allaha şükür akmıyor da