Senagg Pnrbtr canım bende 1 haftadır yapıyorum. Hepsi bundan bile net çıktı ve sürekli aynı çıkıyor 🤦🏻♀️ sen de ilk yaptıklarında hiç mi çizgi belli olmadı?
Pnrbtr Kızlar 2. Sıradaki link gösteriyor resmi. şimdi ben adetime 5 gün kala mı yumurtluyorum yani. Anlamadım ilk defa yapmaya başladım. 5 gündür çıkmıyodu hiç bu kadar belirgin hep daha silikti ya da hiç çıkmamıştı 2. Çizgi
Gizem_miros Pnrbtr olabilir cunku benim adetime yakin 5 gun vardi 2.ci ogluma kazayla hamile kaldim sende degerlendir bence adete yakin hamile kalinmaz diyolar ama oluyor basima geldi
Pnrbtr defne_gunes bencede. Gebelikte değil ama erken test yaptım tek çizgi yüzüme şamar gibi çarptı 😂😂😂😂
TunarinAnnesi defne_gunes benimki yumurtlama mi 13günümdeyim https://imgyukle.com/i/kNByYb https://imgyukle.com/i/kNBCzs
defne_gunes Pnrbtr kuzum bnde bi biraz koyu bi çok açık silik çıktı aklm karışıyor bnmde en güzeli beklmk malesf
Pnrbtr defne_gunes ben umudumu kestim bu ay. Gerçekten tek seferde hamile kalanlar bu stresleri yaşamayanlar ne kadar şanslılar o kadar özeniyorum ki 😢 bildiğin bunalımdayım şuan
Pnrbtr Senagg ilk yaptıklarımda hiç çizgi yoktu. Adetime 5 gün kala da yumurtlama olmaz diye düşünüyorum. İlk defa yapayım dedim vallahi beni daha da gerdi stres yaptı
Senagg Tugce1803 şimdi baktım evet hemen ertesi gün ilişki olmuş? Neden sordunuz 🤭 o yüzden mi böyle dersin?
Tugce1803 Senagg kimisi yumurtlama değil de adet sonrası llişkide hamile kalır e seninde bugün adete 11 gün kaldı yani ilişki sonrası 14.gün bugün hamile kalmış olabilirsin😊Hatta bende 3 ay yumurtlama zamanı değerlendirdim ovulasyonla olmadı bende bu ay adet bittikten sonraki gün girdim🙈
Senagg Tugce1803 ayy sen ne kadar güzel şeyler söylüyorsun canım ya ((bide önceki konuşmalardan herşey aklında kalmış valla çok teşekkür ederim)) 😍💞 aynen 19 mayısta ilişki olmuş bugün 10.gün olmuş🤭 adetime de 11 gün var 🤷🏻♀️ peki sen bu ay ov. Takibi yapmadın mı canım? 💞 Bide bizim adet tarihimizde aynı demi 10 haziran 🙄
Tugce1803 Senagg bu ay ovulasyon yapmadım canım maydonoz süt buharı yaptım adetin son günü o gün ilişkiye girdik ama benim adetim 9 haziran takvimde 11 gün kaldı diyor benim o ilişki üstünden 14 gün geçti
clmmmmm Pnrbtr canım yumurtlamayı yakalaman için adet bitimin 5.günü başlayıp her gün yapman gerekiyodu sen aralarda yapmadıysan kaçırmışsındır muhtemelen yumurtlamayı
Senagg Tugce1803 anladım canım benim inşallah olur bu ay 🤰 haberleşelim inşallah adet tarihimiz yaklaşınca da 💞 inşallah beraber güzel haberler veririz birbirimize 😍
defne_gunes Pnrbtr cnm bilmyrm net ovulasyon kullandım 15 mayısa koyulşmya başladı17-18 koyuydu 19 u gbi silikleşti bi progrm bugnü gösteyr adet tarihidiğeri 2 haziran diğeri 3 ama ne bilim adet olackmışım gibi..