Seyma1234 Merve0625 bende 15+2 olduö hala büyüme yok😂🤭 zaten 1 kg almışm akşamları yedikçe şişiyorum sabah bakıyorum göbii gitmiş
momof3 Merve0625 İlk gebeliğimde 16. Haftadan sonra artık hamile gibi gözükmeye başlamıştım.Bu ikinci gebeliğim henüz 12+6 yım ama 15-16 haftalık gibiyim 😅 Bunun8-9. Ayını düşünemiyorum
Birkucukumut 20+4 karnım var ama karnımdan cok kalcalarım cıktı bazan kendı kendıme soruyorum acaba cocuk yanlıs yerde mı buyuyor kı dıye 😂😂😂 kendmı kocamn kalcalı hıssedıorum o yuzden en buyuk beden alıyorum kendıme 😑😑😑
Pnrarvn Merve0625 20 lerde 25 lerde felan artık herkes anlıyor canım markette felan sıra veriyorlar hamileyim diye çok güzel 🤣 ama benm 8. Ayım olmasına rağmen herkes 4 aylık felan sanıyor 😊çok kilo almadıysan biraz yavaş çkkıyor
Merve0625 Pnrarvn aynen almadım canım hatta 4 kilo falan verdim. Kusmadan bulantıdan dolayı. Hala devam ediyor geçsin istiyorum artık
Dancer80 benim 21.haftadan sonra biraz belirginleşti bazı kadınların rahmi biraz geride oluyormus bu sebeple olabilirmişkilo ve ödemin de katkısı var tabi karnın çıkmasında..dert etmeyin bebek saglıklı olsun yeterki :)
Birkucukumut Merve0625 erkk canım ya herkes aynı dedı kız olursa kalca buyur fılan dıye ama doktor %100erkk dedı 😂😂
Nisansimge Merve0625 bende hamile kalmadan önce bence insan hamile kalıyorsa hemen karnı şişmeli 9 ay aynı kalmalı diyordummm kii karnım büyümeye başlayana kadar😀😀 şimdi nefes alamıyorum yatamıyorum sürekli bi yerleri ağrıyor acıyor bence ne kadar geç o kadar iyi😁
Merve0625 Nisansimge 😂😂 ben şimdiden agırlaştım. Allahım o zmanlar düşünemiyorum kendimi her gün biyerim agrıyor. 😂😂 şişince napcam ben acaba
Nisansimge Merve0625 elden bişey gelmiyor vala sabah akşam güneşte kalmış kediler gibi dilim dışarda yatıyorum😂😂