Merve0625 Veee 13 haftalığızzz. Karnı büyüyen var mı kızlar. Benim sanki aynı gibi artık belli olsun istiyorum iyice. Akşam kocaman oluyor sabah bi bakıyorum inmiş 😂😂
Elifertan Merve0625 vallahi cnm nerdeyse 25.haftalara kadar büyüdüğünü hissetmedim 32 haftalığım şimdi hızla büyüyoruz
Nur___ Merve0625 gazdır o bebek olsa hissedeerdik 😂 15+3 olduk gündüz kavun aksam, adana karpuza doğru gidiyor 😅🌼
Kubraminnak Merve0625 Canım bende böyle konuşuyordum neden büyümüyor neden kilo almıyorum diye son haftalarda alınıyormuş keşke çöm agzımı açmasaydım diyorum 30 haftada kocaman göbüşlü oldum 😂😂
hafsam_omerim Elifertan aynen bizde de öyle 25 haftada göbek vardı ama kilo gibi duruyordu şimdi 31 maşallah anlamayan yok
anapanda12 31+2 hâlâ varla yok arasıyız, ne tam bebek var diyebilirim ne de yok, anca 16,17 haftalık göbek var, iç karın geniş oluyormuş sanırım sırt üstü uzandım mı hepten gidiyor ve bebeğin her hareketi belli oluyor, zayıflık iyi bişi değil😖
anapanda12 Nur___ 31 haftaya kadar toplam kilo alımı 3 ila 3.5 arası bunlarda bebek ve suyu zaten, doğunca kilo epey gidiyor emzirme dönemi de var, accık kilolu olmaktan zarar gelmezdi bana, kilo almaya elverişli değilim evet avantajı çok ama dejavantajı da hayli var 🤷♀️
honey Kubraminnak şu an 30.haftada mısınız ? Ya o haftadan sonra çok aşırı kilo alınıyor diyorlar, yeme isteği mi çok artıyor yada yesende yemesende kilo mu alıyorsun :)
Okyanusolmak Valla 32-33 haftadan sonra bi büyüdü ki sorma 😄 sonraki haftalar büyüyor ve şükrediyorsun iyi ki erkenden büyümemiş yoksa naapardım bu göbekle diye
Merve0625 Dudus 😂😂 al bendende o kadar şişiyormuyuz napıyoruz. Anca kilo verdik hiç alamadık. Göbekte yok zaten
AzraCaglar Merve0625 Canım ilk hamileliğin ise normal öyle olması. Sen ikinciye hamile kal da gör bak göbüş nasıl oluyomuş😂😂
Merve0625 AzraCaglar 😂😂 aynen canım ilk hamileleğim o yüzden çok heyecanlıyım biran önce çıksın istiyorum. Oda inat etti çıkmıyor 😂😂👀 2. de daha mı çok çıkıyor
1ogrencianne Merve0625 24. haftadayım dışarıdan anlaşılmıyor benim de herhalde son aylarda büyüyecek 🥰
melegiminannesi Merve0625 23 haftalığım 17. Haftamdan sonra o karın hic inmedi ama yine de akşam baya büyüyor karnım yediklerimden birde oğluşum akşamları babasının sesini duyunca daha da hareketlendiği icin o kücük popişiyle gerdiriyor karnımı bir tarafı havada oluyor karnımın eğlenceli aslında ama ilk zamanlar büyüsün diyorsun sonra büyüyünce sağa.sola dönemiyosun yatakta cok fena ilerki zamanlarımda nasıl olacaj bilmiyorum şişen top gibi gezerim artık 😅😅😅😅😅💙💙💙💙🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️