Evet kızlar çok şükür kizima bende kavuştum 😊 Salı günü rutin kontrolümüz vardı malum 39+4 haftalık olmuştuk hersey çok güzeldi taaaki sabah uyanana kadar sabah bi uyandım saat 7 suları gibi sürekli idrara çıkma istegı ve büyük abdest isteği üzerine sancılarım başladı ve sancılar 5 dk'da bi efsane geliyor neyse ben çok sıkıntı yapmadan hastane yolunu tuttuk hastaneye vardık önce işlemler yapıldı arkadaşım hastanede çalışıyordu ona anlattım durumu doktoruma söylemiş oda yatış verelim o halde demiş ve yatış için islemler yapıldı imzalar falan atıldı beni nst aldılar sancılar düzenli geliyordu açıklığa bakıldı saat 10 gibi 2 cm açıklık var denildi tabi ben acı çekiyorum 5 dk'da bir sonra saat 2 gibi tekrar nst bağlandım sonra alttan muayene yapıldı 4 saatte milim açılmam olmamış bunun yanı sıra tansiyon resmen tavan yapmıştı benim korkudan olsa gerek ve bebeğimin suyu da azalıyordu doktorum seni ve bebeğini bu tansiyon Yüksekliği ile normal dogumu gerçekleştirmek mümkün değil dedi sezeryana alalım çünkü 4 saatte hiç mi açılma olmaz canım en az 6 cm kadar açıklığın olması lazımdı dedi bu sancılara göre galiba ben faxla korktum eşim tabi annemle odamı susluyorlar arkadaşım aradı azizeyi sezeryana alıyoruz diye hemen aşağıya indiler bende bi heyecan bı korku bı ses titremesi ama anlatamam korkulacak gibi degildi tabiki 😂 Velhasıl eşim ve anneme Son kez bakıp sarıldım eşim gözleri doldu kıyamam beni aldılar ameliyathaneye anestezi uzmanı yaptı epidurali mi ama nasıl kasiliyorum abla bu ne napysn diye saçma sorular sorarak tüm ameliyathane ekibini kahkaya boğmusum adeta 😂 Neyse ben belden aşağı bi güzel uyustum doktorum geldi hazır mısın dedi hazırım dedim 5 dk içinde bebeğimi çıkardılar resmen onu görünce Rabbime binlerce kez şükür ettim elhamdülillah sonrasında bebeğimi alıp gitti arkadaşım eşim ve anneme göstermeye ben resmen ameliyatta bayılcam dedim kusma isteğim geldi dedim başım dönüyordu nefes alamaz gibi oldum sanki beni hemen bayıltmislar hersey olmuş bitmiş odama gelmisim sonrasında 4 saat sonra Epidural etkisini kaybetmişti acimi hisseder oldum ağrı kesici iğne yapıldı ama çok etkisi olmadı tabi neyse ayağa kalkmak istedim temizlendim ilk etapta anam kalkamadim başım döndü yigildim resmen tekrar yattım çocuğumu emzirmek te zorlanıyorum çünkü göğüs ucum yok resmen şırınga ile süt çıkartıp veriyorum üzgünüm bana akıl vercek olan yardimlariniza ihtiyacım var 😐 Bu arada hemşire bi abla beni gaza getirdı sen kalkarsın yaparsın gibilerinden ayağa kalktım suan bebeğimin başındayım çok şükür herkese hayırlı doğumlar acı hissediceksiniz ama dayanılmaz bi acı değil hersey geçici unutmayın Rabbîm yar ve yardımcımız olsun 😍😍