28.05.2019 sabah 6 gibi adet sancım geldi. 40+4 haftalıktım. Lavaboya gittim. Açık pembe suyum geliyordu. Apar topar hastaneye gittik devlet hastanesi acilden giriş yaptım. Ebe acıklığıma baktı. Hiç acıklıgım yoktu ve yoğun enfeksiyon var dedi. Nstye soktu hafif sancıların var dedi. Kadın doğumcuya görün dedi bende poliklinik lere cıktım. Doktor ilk ultrasondan baktı bebek gayet iyi dedi. Öğleden sonra gel acıklıgına bakayım bide nstye tekrar sokalım seni dedi. Neyse öğleden sonra oldu. Doktorun yanına gittim. Acıklıgıma baktı sıfır acıklık ve bu arada suyum gelmeye basladı. Ama kirli su kahverengi. Doktor panikledi metan karısmıs dedi. Oğlum kakasını yapmıştı. Acil sezeryan a alacagız seni dedi. Tabi ben şok oldum. Çünkü kendimi hep normal doğuma hazırlamıştım. Ama yeterki yavruma bişey olması. O sağlıklı olsun düşüncesiyle kabul ettim anında yatışım yapıldı bir saat sonrada ameliyata alındım. 16:00da ameliyata girdim 16:08de oğlum dünyaya geldi. Spinal anestezi oldum. Sonda takılmasın da iğne vurulmasında hiçbir agrı hissetmedim. Ameliyatım gayet güzel gecti. Oğlumu doğar doğmaz gördüm. Kokladım. Mis gibiydi. İlk oğlum gitti bir yarım saat sonra ben cıktım servise. Uyusmam gecince agrılar basladı. Tek zorlandığım kısım karnıma bastırdılar orasıydı. Agrı kesici vurdular agrılarıöm gecti. Yürüdüm bolca su ve corba içiyorum. Tek sıkıntım sütüm gelmedi. Ama devamlı emziriyorum oda gelecek inşallah. Rabbim isteyen herkese bu duyguyu nasip etsin. Sezeryan kesinlikle korkulacak bişey değil.. 😍😍😘😘