Tazeanne12 Kızlar her 3-4 dakikada bir vajinamdan karnıma doğru bi batma hissi var elektirik çarpar gibi bebeğimde çok aşşada haraket ediyor var mı böyle olan 39. Haftalık olduk bugün
Tazeanne12 betulpatc ağrım yok bebekde çok haraketli sadece alt taraftan batma geliyor göbek deliğimin oraya kadar
Tazeanne12 betulpatc 39 olduk bugün ilk gebeliğim olunca nasıl doğum sancısı olacağını da bilmiyorum🤷♀️
betulpatc Tazeanne12 yok korkma doğum sancisi adet sancısı gibi başlıyo belli aralıklarla dinlensen de gecmiyo
Tazeanne12 betulpatc evet normal doğum yurt dışında sezeryan diye seçenek yok zaten mecbur kalınmadıkca herkeze normal sen kaç haftalıksın canım kaçıncı hamileliğin
betulpatc Tazeanne12 bnm 2 hamileliğim bugün 38 hafta normal doğum bekliyorum ınsallah bir an önce sağlıkla gelir
Ecehan 2 gündür adet sancısı gibi sancılarım var aralıklı belimden girip karnımın altına yayılıyor ne yaptıysaö geçmedi hastaneye gittim nst çıkmadı o zaman benim hissetiğim ağrılar ne kızlar benim aklım ermiyo artık