FSCMK havva_clk41 bacım neden lahana dedin 🙄🙄🙄zaten canım istiyor 3 4 gündür en çok bayıldığı şey lahana ama buralarda yok erikte aşerdim el baklavası açtırdım 😂🙄
alyavetuna havva_clk41 Hiç bişey nrmal hamile değilsen regl zamanı bile daha çok aseriyordhm 🤣 eşim hamileliğinde çok cekicez diyordu 12 haftalık hamileyim canım hiçbişey cekmiyo🤣
Pelin86 FSCMK karalahanami yoksa beyaz lahanami beyaz yoktuda kara lahana vardi pazarlarda insallah bulur yersin
FSCMK havva_clk41 aslında yeşillik bir bölgede yaşıyoruz zaten yaşadığım şehirde çıkıyor lahana felan ama daha yokmuş herhalde eşim söyledi belkide kandırdı eşim sevmez lahana 😂geçen yemek sayfalarına bakarken gördüm canım istedi birde başkasının sardığı yaprak sarması kendim sararım pişiririm 2 3 anca yerim ama başkası yapsın sişer süpürürüm saolun anlamlara giderim pişirşrler yaprağı hem orda yerim hemde evde götürmem için verirler
havva_clk41 alyavetuna biraz ilerlese canın birşeyler çeker bu ilk zamanlar hamileler gözünde çok şeyi karartıyor ben neredeyse hiç bişey yiyemiyordum şimdi düzeldi 😊
Asenammm Valla kizlar erik die aylarca deli gibi dolandım buldm yedim ama saman gibi turkiyede olsam grne agactan koparp yerim ama.malesef o.sandim da yoktu cagla cok istedm onuda yedim şükür
FSCMK Asenammm ay kuzum yaa Türkiye’de de gerçekten tadı felan kalmadı eriğin böyle Kays’ı gibi tadı artık ben hiç yemiyorum erik artık çünkü artık tadı kaçtı keşke göndere bilsemde göndersem kuzum yaa 😏bilirim bende çok aradım erik kış zamanı üzüldüm adına
FSCMK Pelin86 😂ben zaten lahana diyarında yaşıyorum canım 😂beyaz lahana istiyorum ama zamanını gelmesini bekliyorum 2 haftadan çıkar 🥰
Alarasel FSCMK bnde kışın cnm çekti çokk neyseki çıktı ilk zmnlar daha gzldi şimdi yumuşak hiç güzl değil😂😂bnde ilk tek bununaşerdm
Asenammm FSCMK saol canm benim dusunmen bile yeter yemis kadar oldum az kaldi.kizm bi dogsun kurban bayraminda gelicem.vatanima ozman artik gozume ne carparsa yiycem burda ne yesemde sanki hersey bana sahte gibi geliyor
FSCMK Alarasel keşke yumuşacık olsa bildiğin taş varya oo 😬😬dişimi kıracak nerdeyse o derecede bazen çok yumuşak bazen Kaya alıyor eşim işte beni Pazar’a götürmüyor 😏