Rknvlkn Cemre12 ben gratisten soğuk sıkım kavanoz içinde olandan almıştım ama aşırı tüylenme yaptı göbekte direk bıraktım canım tavsiye etmem
Mom_O Cemre12 ya aslinda tabi yine onlemdir ama.Genetikle alakali biraz vucut egilimliyse benim gibi ne surerseniz surun catliyosunuzz malesefff ama eczanelerde bio oil diye bi yag varr onu bi danisip kullanabilirsinjzzzz
Weewe https://www.procsin.com/procsin-hindistan-cevizi-yagi-190ml Ben bunu kullanıyorum. Procsinin yağlarını beğenirim normalde de.
Habibeadiguzel Çatlağa meyilliyseniz lierac öneririm ama eczanelerden almayın gereksiz pahalı satıyorlar ben gratisten indirimlerinden aldım hep 34 haftadayım çok şükür bi çatlağım yok henüz
Meltmc00 Uurbsra kantaron yapı tavsiye ederim Hindistan cevizi yağı ile karıştırıp sürüyorum varise de iyi geliyormuş
26082014 Cemre12 ben BİM’e gelmişti ordan aldım ilk doktorum söylediğinde sonra o bitince gratisten aldım cam şişe içinde bi markası Yok yanı doktorumda bi marka sölemedi
Habibeadiguzel havva_clk41 malesef oluşan çatlaron geçmesi çok zor yani bu ilaçlarla olmaz çatlak tedavisi görünümü azaltıyor diye biliyorum bu krem ve yağlar çatlaklar oluşmadan önce kullanılmalı
Sdfnrllh Bana da lierac önerdiler aldım ama daha erken yeni yeni göbüşüm tatlı tatlı kaşınmaya başladı. Yani daha kullanmadım