Filizert Boraninannesi size bişe soracağım da profilinizdeki bebek ulturason fotoğrafı 3 boyutlu mu yoksa normal ayrıntılı ulturason mu ben ayrıntılı ulturasona gircm de böyle net yüzü Belli oluyor mu
Terziterazi Boraninannesi korkma canım sürekli Yasin süresi dinle oku da internetten hamile iken okunacak dua ve zikirlere bak rabbim kolaylığını veriyor bak ben 3. Ye hamileyim rabnim kolaylık vermese kim doğurur Allah’a emanet 🙂
Boraninannesi Terziterazi 17 yasında evlendim 18 yaşındayım 25 haftalık oldu hareketlerini her hissettiğimde gözlerim doluyor
Boraninannesi Terziterazi bir de hastane odası kapı süsünü biz mi götürüyoruz yoksa hastaneden mi veriyorlar
Terziterazi Boraninannesi genelde oda kapılarını kendileri koyuyorlar sen istersen kendin rica edersin takabilirler bazıları huysuz olabilir hiç bakma
YarenBeren Boraninannesi devlette oyle bir sey yok kendin götürsen bile tek odada kalmıyor sun ama özel hastane de ekstra para vererek odanı süslettirebilirsin yada kendin birseyler de götürüp yapabilirsin
YarenBeren İki Doğum yaptım normal ikisinde de kalmadım hastane de sadece çıkış yaparken kanaman fazla olursa hemen hastaneye gel dediler kalınmıyor
Boraninannesi Filizert ayrıntılı ultrasonda bana yüzünün fotoğrafını vermediler bu normal 3 boyutlu olan sanırım doktor kontrolünde vermişti özel hastanede
Boraninannesi Filizert ayrıntılı ultrasonda damarlarını parmaklarını kalbini böbreğini vesaire incelediler