Alarasel tabi ki lazım bak yurtdışımdayım burda çocuğu 3 kere gösteriyorlar neden ona zarar verir diye kolay kolay hastaneye almıyorlar neden yanlış işlem yaparız diye her kontrolde baştan aşağı bakıyorlar niye yine bebeği korumak için normal Doğumu çatın darsa da yaptırıyorlar hatta burda çatı muayenesi bile yok sadece açıklığa bakıyorlar gebersen de sezaryene almıyorlar neden yine hem sen hem bebek için ben doktora kan alıp Demir magnezyum vermeyecekmisiniz dedim gerek yok dediler ilaç alma dediler Yani kolay kolay seni ve bebeği tehlikeye atmıyorlar ama şeker günü geldiğinde sordum yaptırmalısın yaptırmayanlarda var ama bir çoğu ilerki dönemlerde ya çocuğunu kaybediyor şekerden bilmediği için ya da yine bilmediğinden Doğumda kendileri ölüyor biz şeker testinin yapılmasından yanayız dedi ve bana yaptırdılar Allah’ını seversen hiç mi şekerli su içmedin aynı tadı tek farkı aç olduğun için boğazını gıcıklandırıyor bana doktor içer içmez git bir yere otur hatta evin yakınsa git yat şakın hareket etme dedi cidden hareket etmeyince bişey de olmadı burda bir bayan vardı yaptırmamış kaçıncı haftasındaydı hatırlamıyorum bebeği karnında ölmüş şekerden dolayı bebeğini tehlikeye atma ben doğurdum aha 4 aylık oldu hiç de bişey olmadı ablam mesela çocuğu biri 16 biri 11 yaşında ona da yapmışlardı ikisi de okul birincisi ben şimdiye kadar kimseyi görmedim şeker testi yaptım da çocuğum gerizekalı oldu yada hasta oldu diyen İnan bana olacak olan her türlü olur sen bebeğini korumak istiyorsun anlıyorum ama belki böyle ona daha çok zarar vereceksin bilemezsin Yine de tercih senin