Aryaalina Kızlar Doğum çantası hazırlarken tül kese kullandınız mı daha düzenli temiz olması için tül kese kullanmayı düşünüyorum 35+1 haftalığım yarın Doğum çantamı hazırlanmaya düşünüyorum tül kese nerde bulabilirim
mrsdoruk Aryaalina çeyiz ürünleri satan yerlerde bulabilirsiniz. İstanbuldaysanız da eminönünde baya var. Ben hastane çantamı dün hazırladım tül keselere koydum şahsen tozlanmasın etmesin düzenli olsun diye cnm
Aryaalina Doforko bebek kıyafetleri anne pijama vs gibi şeyleri içine koyuyorsun canım daha düzenli temiz oluyor tozlanmıyor
Semisko Aryaalina ben bulamadım buralarda tül aldım terziye etrafını dikişlettim 8 tanesi 20 tl ye mal oldu tül dahil
Sad3c3m Semisko benimde bu aklıma geldi ama uğraşmazlar belki diye çekindim terziye sormaya bi şansımı deneyeyim en iyisi
Semisko Sad3c3m ne olacak ya 45e 45 cm olacak şekilde söyledim dönüverdi çevresini 5 dk da 15 lira nolcak 🤣
Denizbade Kızlar instagramda elisimutluluk diye bir sayfa var orda size ve bebeğinize özel isimli keseler yağıyorlar bende onlardan yaptıracağım bakabilirsiniz
Merveatan Aryaalina az önce hazırladım çantamı 🙈 tül kese değil de saten kumaştan kese yaptırdım keşke tül yaptırsaymışım 🤔 düzenli oldu mu evet oldu ama kafam karıştı 4 keseye de ayrı ayrı takım koydum ayyy çanta hazırladım amaa bilemedim az mı koydum çok mu koydum 🙈
anneeylul Bende biraz once hazirladim. Tul kese almistim eminomu kurkcu handan icine koydum kiyaftleri bezleri .. Gayet duzenli oldu bakalm:)
anneeylul Bende biraz once hazirladim. Tul kese almistim eminomu kurkcu handan icine koydum kiyaftleri bezleri .. Gayet duzenli oldu bakalm:) 35+1
anneeylul Bende biraz once hazirladim. Tul kese almistim eminomu kurkcu handan icine koydum kiyaftleri bezleri .. Gayet duzenli oldu bakalm:) 35+1 __