Ddemir Kızlar 32 haftalık hamileyim su çiçeği geçiriyorm doktora gittim ama bi sıkıntı olmayacağını söyledi daha önce başına böyle bir şey gelen varmı ne olur yardımcı olun 😔
Moondem Su çiçeği hastalığı hala var miymis 🤭 şaşırdım geçmiş olsun canim insallah birsey olmaz ben hic tehlikeli diye duymadim ama
Ddemir Evet var hala öğretmenim okulda bir öğrenciden bulastı muhtemelen inşallah bir şey olmaz bebeğime 😔
Bellabells Ddemir geçmiş olsun canım.dün bir öğrencime su çiçeği başlangıcı var dediler. Bugün okula gelmedi. Velisini aradım su çiçeği değil alerjisi var dedi. İçin rahatladı.korktum bulaşır diye.sende sorunsuz atlatırsın inşallah.tabi hasta çocuğu okula gönderen düşüncesiz velileri de ayakta alkışlıyorum 🤦🏻♀️
Ddemir Bellabells sağol canım ne kadar dikkat etsende karsındaki dikkat etmeyince hastalıklar kaçınılmaz oluyor malesef🙁
Deletedmom0041 Geçmiş olsun. Şu çiçeği kulucka süresi uzun bir hastalık. Yani çocuğun hastalığı bulaştırma evresi hastalık belirtileri başlamadan oluyor. Velileri suçlamayın bu nedenle 🙄
Bellabells Deletedmom0041 kızın boynu yüzü kırmızı lekeler ile dolmuştu. Kuluçka süresini geçeli epey olmuştu.ne ile karşı karşıya kaldığımızı bilmeden yorum yapıyorsunuz. Bu tarz veliler hem kendi çocuklarının hem başkalarının çocuklarının sağlığını tehlikeye atıyor.üstelik ertesi gün aradığımda kızı daha hastahaneye bile götürmemişlerdi.hey allahım işim gücüm yok masum velileri suçlayacam ben 🤦🏻♀️
Deletedmom0041 Bellabells Bilip bilmeden demeyin bence aşı yaptırmayan velileri suçlayın. Kızarıklık oluşmadan bulaşma başlıyor zaten dedim saldirmaniza gerek yok
Ddemir Zaten hastalığın bulasması kırmızılıklar çıktığında da devam ediyor doktor öyle söyledi böyle durumlarda evde kalınması en mantıklısı ama malesef bazı veliler bunu umursamıyorlar hatta hasta gelip alın denildiğinde de tepki alan öğretmen oluyor
Bellabells Deletedmom0041 öğrencimin durumunu bilmeden bana Veliyi suçluyorum muamelesi yapmışsınız.hiç hoş değil.aşı yaptırmayanlar ise konumuz değil.