Yusufarel Uzimm sıcaktanmıdır bilmiyorum ama benim 35. Haftam iyidi gerçekten 37 den sonra ciddi anlamda çekilmiyor 37+4 günlüğüm 3 gün sonra Doğum gelmiyor zaman okadar yorgun vE uykusuzumki resmen doğurayımda iyileşeyim diyorum 😑
Yusufarel Uzimm sıcaktanmıdır bilmiyorum ama benim 35. Haftam iyidi gerçekten 37 den sonra ciddi anlamda çekilmiyor 37+4 günlüğüm 3 gün sonra Doğum gelmiyor zaman okadar yorgun vE uykusuzumki resmen doğurayımda iyileşeyim diyorum 😑
Minik1anne Uzimm ben 27 haftalık hamileyim fakat antalya deli gibi sıcak klima kumandasi elimde sürekli ılık suyla duş sürekli dondurma yatıyorum sıcaktan ayaklarim ellerim yanıyor sıcak basıyor durduğum yerde gözümün onu kararıyor
Pelin86 Soguga yakin suyla duş camlar açik oturma odasinda yatiyorum evdekiler hasta oluyor yoksa 😂😂😂 gercekten Rabbim yardimcimiz olsun
Uzimm Pelin86 soğuk suyla duş aliyorum ve surekli ayaklarimi soguk suyla yikiyorum gece ve klima da acik elim ve ayagimin icinden ates cikiyor resmen
Uzimm Pelin86 soğuk suyla duş aliyorum ve surekli ayaklarimi soguk suyla yikiyorum gece ve klima da acik elim ve ayagimin icinden ates cikiyor resmen
Okyanusolmak 35+5 Uyuyamıyorum :( 5 saat anca uyudum bölük pörçük. göbekle rahat bi pozisyon alamıyorum. Zaten sıcak terliyorum. Şöyle 2 hafta erken gelse ne güzel olacak ama bi yandan da kıyamıyorum ona. Ne kadar içimde kalırsa o kadar geç pişikle karşılaşır 😄
Uzimm Okyanusolmak yine uyku yok birde uzerine sabah işe git aksama somun ekmek gibi olmus ayaklar birde yanmasi tuvaleti derken derken yatana kadar mizmizlanmaca her alsam ve gece boyle😔