Nurerdgn EsmanurTrlBykl ilk 3 ay hic yemedim çünkü söktürücü ozelligi var Allah kprusun bebegi dusurmene neden olabikir dikkat et canim ilk 3 aylik donemi gecmediysen simdilik yemesen daha iyi bence
Drngrkm EsmanurTrlBykl bana doktorum yasaklamisti maydnozu cok tuketmeyin söktürücü oldugundan düşüğe sebep oluyor
Tuqbabars Maydonozu bende çok seviyor ve tüketiyorum 3 aylık hamileyim doktorumda alanında çok uzman ve tanınmış biri kendisine sordum ve halk söylentisi olduğunu söledi tüketilmesinde hiçbir sakınca yok 🌸💁🏼
laydaelebi Şuan 28 yalındayım 6 haftalık hamileyim zamanın da annem bana hamile iken çok maydonoz yiyormuş hepte söyler çok maydonoz yedim sende diye kocam bir kızım ve hamileyiM 🙂 fazlasını yemediğin sürece birşey olmaz diye düşünüyorum
Umudum03 EsmanurTrlBykl hiçbirşey olmaz Allah n izniyle instagram da okudum doktor diyor ki maydonoz düşük yaptırsaydı , kürtaj yerine maydonoz yemelerini söylerdik . Bende yedim Allah n izniyle hiçbirşey olmuyor . Sen Allah a bırak gerisi olur olur gider . Ama yine de için rahat etmeyecekse yeme tabi