Senem33 Kızlar merhaba ben yeni çikolata kisti ameliyatı oldum ameliyat olduktan sonra gebe kalan var mı
GMK Senem33 merhabalar ben ameliyat olmadım ama çikolata kistim 4cm ken hamile kaldım 35. Haftadayız rabbim nasip eder inşallah ☺️
bett_012 Senem33 kalırsın canım bendede kist varken hamile kaldım . Ergenliğimden beri kistlerle uğraştım ilaç tedavisi gördüm hep. İnşallah kalırsın hayırla hamile
Sevgibhr GMK bisiyler kullandin mi hic canim bende de ayni sorun var 5 bucuk cm. 2 senedir olmuyo bende de
Senem33 Bir yumurta oluşmuş dedi yeni oldum ameliyat 15 oldum dua edin bett_012 kaç cm kistin benim 7 idi büyüdü 9 oldu ayın 15 oldum ameliyat doktor ilk 6 ay gebelik dedi yenileye bilir yoksa dedi
Senem33 Benim kistim 7 cm kızlar büyüdü 9 cm oldu bende amiyat oldum lakaroskopi sonra ilk 6 ay gebelik dedi doktor bugün kontrol gittiğimde temiz dedi doktor ve 1 yumurtalık var dedi
bett_012 Senem33 bizim komşunun kızıda amliyat oldu 2 çocuk yaptı canım . Benimki 3 cm di sanırsam minik mink çok vardı . Enson doktor hamile kalmadan önce yumurtalığın içinde var dedi . Sonrasında hamile kaldım .
GMK Senem33 banada yenileyebilir hatta hamile kalamazsan tüp bebek vs dedi ama bir ay sonra kaldım içinizi rahat tuttun olur inşallah 🙏🏻
GMK Sevgibhr evet canım 1 sene kadar doğum kontrol hapı kullandım doktor kontrolünde yaşın genç olmasa ameliyata alırdım ama böyle bir denemek istiyorum dedi bir yıl sonunda çok küçülmüş ilacı bıraktıktan bir ay sonra hamile kaldım 🙏🏻
Demrl Senem33 6 cm açık ameliyat oldum ve sol yumurtamda yeniledi 2.5 cm ile gebe kaldım ameliyat olduğunda 2 yumurtam da vardı
Senem33 Demrl benim sol yumurtalığımda vardı ameliyat oldum bu ayın 15 doktor ilk 6 ay gebe kalmaya çalış dedi 6 ay sonra kendini yenileye bilir dedi
Senem33 Ben kapalı ameliyat oldum sol yumurtalık tayfı çok yapışıldık var dış dedi doktor temizledim kalanları yaktık dedi şimdi hamile kalmaya çalışacak kist varken olmadı bebek şimdi olur herhalde
Sevgibhr GMK bnde o hapi kullanmak istemiyorum ins dua edyorum sadece bitkisel bsyler kullaniyorum Allah nasip eder ins bzlerede dualarnizda bizim gibi olmayanlarada yer verirmisiniz mubarek aylarda🤲🙏
Senem33 GMK senin kaç cm kistin na sıl ameliyat oldun hangi yumurtalığındaydı çok yapışıklıgın var mıydı
oglumvebenn Kızlar ben de kistlerim olduğu halde hem de büyük oldukları halde hamile kaldım, henüz Doğum yapmadım, bu kistler Doğumdan sonra hala durmaya devam mı ediyor olacak? Sezeryan olursa acaba ameliyat olmuşken alır mı doktor? Benimkiler yumurtalıkta.
Senem33 Kaç cm kistlerin sezeryan alır doktor benim ilk 7 cm doktor yaşın genç agrı şikayetin yok almayalım dedi gebe kal küçülür dedi fakat gene kalamadım agrım arttı sonra bi baktım kistim 9 cm olmuş gebelik olmayınca agrışarımın olduğunu söyledim kistim büyüdüğünü hoca ameliyat yaptı şimdi gebe kalmaya çalışıyorum