Sevgili arkadaşlarım ilk öncelikle herkese sağlıklı bebeklerinizi elinize almayı nasip etsin güzel Allah’ım. 40+4 haftalık hamileydim 3 günde bir bebeğime bakmaya hastaneye kontrole gidiyorduk ama ne gelen vardı ne giden bebeğin yukarda olduğunu ve kanala inmesine 1 hafta gibi bir süre olabilcegini söyleyince doktorum riske atamadık yavrumuzu normal Doğum diye direte direte 41 haftayı geçtik artık karar vermeliydim çocuğumun sağlığı İçin sezeryan olmaya karar verdim 16 Mayıs günü sabah 11 de yatışım yapıldı hazırlandım ve ameliyathaneye girdim nasıl soğuk nasıl korkuyorum ilk defa ameliyathaneye girdim ardından beni anestezisiz doktoru karşıladı ve belden iğnemi yaptı yapar yapmaz belden asagımı hissetmedim resmen ardından beni yatırdılar ama nasıl heyecan nasıl korku biri benimle konuşuyor biri basımda biri ayak ucumda derken 2 dk bile geçmeden yavrumu gösterdiler bana nasıl rahatladım yavrumu görünce oh doğurdum artık dedim 42. Haftada 4000 gr bir yavru geldi yukarı odaya çıkardıktan Sonra aradan 3 saat geçti artık ayaklarımı hissediyordum agrılrım başlamıştı ama hiç korkmayın 7 tane agrı kesici vurdurdum sabaha kadar yürüdüm ayaklandım hemen agrı oluyor ama 3 gün Sonra geçiyor tam 13 günlük olduk suan ne agrı var ne sızı kısacası Doğumdan hiççç korkmayın biraz sabırla 10 güne turp gibi olursunuz sevgili anneler ❤️😘