Muhammednurihafsa Tgbanne hayırlısı olsun canım benım hayırlısyla sağlıkla rabbım gönlğnden geçenş nasip etsin 🤲🏻😘💙
Tgbanne Muhammednurihafsa Allah sağlık versin canım 🙏🏻 Tek nefeste kucağımıza almak nasip eylesin 🙏🏻😇👶🏻👍🏻
Tgbanne Muhammednurihafsa beni yaşlı teyzeler kıza cok alıştırmıştı , yok karnın yayvan kız , yok karnın cıkmamıs kız , yok miden bulanmıyo kız :) iş yerindekilerde kız kız dediler :) sonrada erkek olunca insan şaşırıyo
Muhammednurihafsa Tgbanne anlıyorum onu ilk çocugumda yaşadım şuan benımde kesin erkek herşeyıde çekıldı verildi ama burda öyle şeyler okuyunca insan bir tereddüt içine giriyor 🙈ama şükğr ayım gayet ilerde oldugu için doktorumuda guvenıyorjm
Muhammednurihafsa Alarasel gelde anlat kaynanam bile diyor ben dedim sana 10 haftalıkken doltor doğru dedi erkek bebek hemen belli eder diye bana ınanmadın 😅😂🤣eşimin kuzenleri bile oo erkek diye nazar değmesin diye demedin dediler 😄he dedım ondan kızıma nazar değmez ama oğluma değer nasıl zihniyet anlam veremıyom bazende
Alarasel Muhammednurihafsa bn o zihniyete çok gıcık oluyrmm ztn hiç söyleme bna evldn kızı erkeğimi varmş kb ama oyle ayrımclm yon insnda innç olduğunu bn innmıyrm pek. Herşey Allahtandr. Ki kız çocugnnda dinde yeri çok bşkadır. Allah hayırlı evlt versn 😊😊😊
Alarasel Muhammednurihafsa valla herkese göre değişt o ztn mesela bnm gönmlmde de hep kız vardı yüce Rabbimde şükğrler olsn nasip etti hiç erkek istemmeştm bnde cinsiyetini saklafm bi süre sonra duyuldu Allaha emnt 😁
Muhammednurihafsa Alarasel kızda olsa benım erkekte olsa benım evladım sonuçta benım eşim kız çocuguma bayılır Allahtan 😅kızına felaket düşkün erkek oldugunu duydu ikincinin desene 3. Cüye yol gözüktü diye
Alarasel Muhammednurihafsa 😀😀😀bnm eşimde çok sevindi baklm dediğin gibi ikiisde biizm evladmz. Allah sağsalm doğmasını nasip etsnde
irem01 kızlar benim değişti ve şuan 23 haftalık hamileyim hala cinsiyet kesin belli değil. 16 haftada erkek dedi hatta pipisini gösterdi ama 22 de erkek olsa görürdüm kız diyelim ama sen bi hazırlık yapma dedi ne yapacagimi şaşırdım 😂
Duuyguum Biraz doktorun tecrübesi en önemlisi de ultrason ve devlet hastaneleri yanıltıyor bence bana da çok yüksek ihtimal verdi ama bekleyelim yine de dedi
Adisimmm Muhammednurihafsa 16 da ultrasonda bak bu testis bu pipi diye gösterdigi şey kordon muş. 24. haftada ayrintilida tamamen kız oldugunu gördük.
Kubraaas Haftadayım. Doktor dün bu bacakları, arası boş pipi görünmüyor kız gibi görüyorum ama yine de kızım olacak deme ama erkekten de ümidini biraz kes dedi. :) Değişir mi ki acaba bilemedim ben de.
Muhammednurihafsa Kubraaas https://i.hizliresim.com/P740y5.jpg Canım benim oğlum bacak arası ve hepsi ayırt edılıyor eğri büyrü bşr tane de kordon geçiyor dıyede söyledi size nasıl testısı kordon olarak gösterdı 🤔
Adisimmm Muhammednurihafsa çok sevindik valla eşim kızım geliyor diye yedi düvele duyurdu eğer ayrintilida yanlış baktıysa heveslendigimizle kalcaz 🤣
Reparista Muhammednurihafsa merhaba canım bizim bebiş kız doktor önce tahminde bulundu sonra 18.haftada cinsel organı detaylıca gösterdi
Muhammednurihafsa Reparista hayırlısı olsun canım benım benım doktorda detaylı şekilde gçsterdı ama burda bazıları kordon ile erkek bebeğin çok karıştırıldıgı söyleniliyor bende bıraz garıpsedım merak ettim hayırlı doğumlar 🤲🏻