denizers Kızlar son bi kaç gündür adet sancısı cekiyorum ama gelip geçiyor,belim de çok ağrıyor, günüm geçmedi, 2 günüm var ,
Merver denizers canm bende kist vardı adet olmayı bekliyordum tedavi için ama bi türlü olmadım aynı adet gibi olacakmısım gibi agrı sancı oluyordu tık yok adetime de iki gün vardı saglık ocagına adet söktürücü yazdırmak için gittim doktor yazmadı ilk kan aldı sonra bi öğrendim hamile kalmışım 🤗🤗🤗
denizers Merver ay ne mutlu size,umarım benim de öyledir dicem ama aslında hiç umudum da yok,belim ve göğüs sızlamadı dışında başka bi belirtim yok,bugün kesin adet olucam dedim o kadar çok sancim vardı ki
Unicorn12 Benim bugünle beraber ikinci gecikme günüm heran adet olacakmışım gibi hissediyorum karnım acaip şiş ama kimyasaldan sonra test yapmaya da korkuyorum. 2 gündür ha oldum ha olcam diyorum ama sadece akıntı var.
denizers Unicorn12 benimde mart ayında kimyasal oldu canım inan ben de aynı durumdayım bugün test alsam mı dedim ama elim gitmedi
Unicorn12 denizers aynen benimde mart ayında hamilelik oldu bir hafta sürdü sevincim sonra fosss :( geçen ay zaten olmıcağını anlamıştım ama bu ay beklemedeyim hala gelen giden yok fakat sanki adet olacakmışım gibi de hissediyorum. Sanki akıcakmıç gibi ama sökülemiyormuşum gibi
denizers Unicorn12 inşallah olmazsın canım kimyasal neden oĺuyracaba ya,vücut kendini mi hazilriyor ki
Unicorn12 denizers doktor bana vücut hamilelik istiyor demişti. Ve mutlu olmamız lazım çünkü hamile kalabiliyoruz kimyasalda biliyorsun sağlıksız döllenme olduğu için oluyor. Yani bi bakıma iyi sağlıksız olanı vücut atıyor. Bir de duymuşsundur belki eskiler derler ya düşenin ayağı içerde kalır diye :) Rabbim inşallah sağlıklı hamilelik nasip eder 🙏🏼
denizers Unicorn12 inşallah canım benim pek umudurm kalmadı aslında, bu benim 3mdusuk oluyor ilk defa kimyasal oldum geçen işte,öncekiler ise 9 haftalıkken kalp durması sorunu,
Unicorn12 denizers ooo canım çok geçmiş olsun bir daha yaşatmasın Rabbim. Bu pıhtılaşma için herhangi bir tedavi yok mu? Benim de en büyük korkum bir daha hamilelik olursa yine kimyasal olur mu. Çok zor süreç şu hamilelik.
denizers Unicorn12 ayne canim ya,kan sulandırıcı iğne tedavisi ama iki.kayiptan sonra test yapıldı orda cıktı, kimyasal da beklemiyordum önlem alamadan gitti maalesef :(
Unicorn12 denizers hayırlısı buymuş diyelim. Biz sağlıklı olduğumuz müddetçe her zaman bir umut vardır bunu unutmayalım. Daha güçlü olmamız lazım