Kovaburcu Asilalaz oysho pahalıdır bence evde giymek için al da doğumdan sonra çok kan falan olabiliyor cok pahalı seyler alma diyor herkes
Sedauygun Asilalaz direk hamile geceligi pijamasi degilde ben large bedenlerini aldim normal pijamaninda geceliginde önü dügmeli olanlardan iyi oldu
handhnde tazeanneck Bencede olur benim doğum Ağustos sonu min. 5-6 kilo alırım diye M beden aldım. Senin doğuma az kalmış bir avazda doğum yaparsın inşallah 🙏🏻🤰
tazeanneck handhnde aa öyleyse olur o zaman canım demek ki kalıpları geniş gerçekten teşekkür ederim🥰 amin inşallah rabbim sağlıkla bir avazda yavrularımızı kucağımıza almamızı nasip etsin❤️
Crocuss Damla01 instagram da pinguiplus sayfası var ben 2 kez alısverıs yaptın çok memnunum. Önü düğmeli Pijama takımları aldım doğumdan sonra da rahatça giyerim diye ki en son indirin vardı tanesi 90 tl yerine 60 tl. Bi bakın derim 😊
izmirmasali35 Damla01 evet ben aldım az önce elime ulaştı lohusa sepeti diye siteden gerçekten fiyatına göre açıkçası kötü beklemiştim ama dagiden aldıgım pijamalardan daha güzel kuması gecelik ve sabahlıgın hem de yarı fiyatı daginin
Gizemmciik Damla01 canım online camasır ınstagramdan dun elıme ulastı cok kalıtelı ve suanda ındırımde pısman olmazsın bır bak derım. Bugun sıparıs versen yarın kapıda cok hızlılar 😊
fundafunda mervepsai bende ordan aldım siz normalde hangi bedendiniz ve şuan kaç beden aldınız lohusa takımınızı?
mervepsai fundafunda ben normal de 38 bedendim 67 kiloyla hamile kaldm şuan 77 kiloyum 2 bck ayım var daha 42 beden aldm 80 i geçer kilom heralde doğuma kadar
Ozge3747 mervepsai o sitenin ürünlerini ben de beğeniyorum ama çok pahalı ya değer mi yani birkaç gün için? Normalde öyle dantelli falan giymiyorum çünkü ben. Kafam karıştı benim de
mervepsai Ozge3747 evet biraz pahalı ben özellikle doğum sonrası fotoğraf çekimi için hemde misafir geldiğinde giymek için dantelli aldım kumaşlarıda cok kaliteli ilk hamileliğim ilerde de düşünürsem tekrar kullanırım gece yatarken giyilcwk bişey değil zaten
Tugcehar87 Damla01 ben burdan aldım geldi gayet güzel https://instagram.com/missdunyalissa?igshid=18sz2tu6ykjjz
Ozge3747 mervepsai Aynen ben de o yüzden kararsız kaldım. Bizim ailelerimiz de farklı şehirde çok fazla gelen olmaz anne babalar dışında. Ama bir tane de olsa fotoğraf için almam gerekecek sanırım. Diğerlerini normal daha kullanışlı bir şey düşünüyorum