Sıra bende o zaman :) bunu böyle gülerek, bu kadar mutlu anlatacağım 1 hafta öncesine kadar aklıma gelmezdi 🤷 29 Mayıs yani yarın tahmini doğum tarihim olarak görünüyordu benim tam 1 hafta önce 23 mayısta doğumum başladı ve 24 Mayısta bebeğime kavuştum milyonkere şükürler olsun. Eskiye oranla değişen ne ağrım nede artan kasılmalarım vardı. Doğum yaklaşınca illa değişik bişeyler olacağına inanıyordum. 23 mayısta hergünki gibi evde ufak tefek işlerimi yaptım yol üstü çarşıya uğradım ordan anneme geçtim oturalı daha 1 saat olmamıştı ki idrarımı kaçırıyor gibi hissettim korktum sürekli lavaboya gittim çözüm sandım :) bi süre sonra kesilmediğini fark ettim anneme anlattım ağlaya ağlaya bebeğin suyu olma ihtimali çok yüksek dedi ağlaya ağlaya eşimi arayıp çağırdım hastaneye gittik doktorum doğum başlamış dedi hala bende zerre sancı bel ağrısı yok. Doğum hanede 1 parmak açılma var dediler. Suni sancı ya karar verdik ve akşama doğru 4 gibi başlandı. ( bu arada aylarca normal doğum mu sezeryana mı diye sora sora kafayı yemiştim doğumdan çok çok korkuyordum ). Ebe ara ara muayene etti ve açılmama en baştaki gibi bir parmaktı. Sancıları çekiyordum ama açılmam yoktu ve 3 dk da 1 e düşmüştü. Gece 11 de sancı vermeyi kestiler sabaha doğru fitil vercez dediler. Bunca sancıya açılmam olmadığı için reddettim sezeryan olmak istediğimi söyledim. Sabahın 8 inde sezeryana aldı doktorum ve herşey bitti. Şuan hala çok fazla ağrılarım var oturup kalkmakta çok çok güçlük çekiyorum ama beveğimin baş ucumda oluşu nefes alışı herşeyde yetiyo çok şükür diyorum. Her baktığımda dualar edip isteyen herkese nasip etsin diyorum bu bir mucize kızlar. Son olarak diceğim korkmayın telaş etmeyin. herşeyi yaşadığınız an hissediyorsunuz. günlerinizi kara kara düşünüp harap etmeyin kendinizi 💕☺️