GokBusra55 Merhaba bebeğimin kıyafetlerimi yıkayacağım doguma hazırlık hangi deterjanı önerirsiniz acaba ? Teşekkürler 😊
Altus GokBusra55 canım boron var ya ondan al hem uygun fıyatlı hemde tertemiz yapıyo beyazları sakız gibi çıkartıyor bebek deterjanları çok pahalı sıvı bebek deterjanları çok pahalı yanına yanışılmaz t sabun tozları da pahalı geçen dalan bebek detarjanı 500 gr 10.tl almıştım bu boron 4 kilosu A101 de 22 tl yani daha ekonomik
Senemhifa GokBusra55 canım uni baybinin yumuşatıcısını aldım geçen ay rosman da 11 tl ye düşmüştü . Dalan’ın da sabun tozunu aldım
izelrzgr GokBusra55 dalin granül sabun, dalan granül, baby me granül bitkisel sabun, bunların üçü de yenidoğan bebek için iyi ve hem katkı maddesiz hemde kimyasal içermiyor
AygyulSina GokBusra55 ben ilk basta sagrotan kulandim suan persil sensitibe kulaniyorum memenunumda her ikisindede
etugce GokBusra55 ben hem bizim çamaşırlarla da bazen birlikte yıkamak gerekirse diye boron düşünüyorum, mühendisinoğlu sayfasında yıldızlar listesi var oradan önerilere bakabilirsin :)