Sengulkrgz feyzaa34 Ya iyi guzelde herkes de var yaa vallahi kesin dedim bu esofmanlar ucuzdur ondan herkeste var gercekten de oyleymis 🤗🤗 herkrsle pisti olma durumu var 😁
feyzaa34 Sengulkrgz kız sengul piknikte filan iyi oluyor bacım 😂🤷♀️🤣 yada market pazara giderken filan 😁
Seher__ Kapalı olanlar için denizde mayo gibide olabilir kızlar ben kapalıyim buna benzer var benim 250 TL ye almıştık mayo diye geçtiği için
Seher__ https://www.tofisa.com/puantiyeli-elbise-bordo-02-6655 Bu elbisedende aldım kızlar 30 TL ama daha bu gelmedi nasıl bilmiyorum
Yigithamzaninannesi Nasıl peki canım rengi falan solgun gelmiyor demi bide beden nasıl küçük mu büyük mu dar mı oluyor :))
Seher__ Yigithamzaninannesi yok canım rengi güzel bordo burda açık çıkmış kırmızı gibi ama biraz koyu bedeni de ben normalde L giyerim teyzem m almış onu denedim o bile oldu ama ben genede L aldım 34 haftalık hamileyim 70 kiloyum m bile oldu yani
Seher__ Yigithamzaninannesi altı çok rahat görürsun bak gelince canım hatta ben hastane cantama koymayı düşünüyorum çıkışta giymek için 😂😂