Demrl Son adete göre 15+1 hamileyim ultrasona göre 15+4 cıktı doktor cok fazla kilo almışsın bebege almamışsın kendine almışsın dedi 66 kilo ile gebe kaldım şimdi 69 kiloyum göbeğim çıktı baya ona bakarak kilo almışsın dedi birazda idrara sıkışmıştım o yüzden de şişlik vardı ultrason kagıdın da 134 gram yazıyo doğrumu aceba o yazan ve normal mi o günden beri üzülüyorum şimdiden çok teşekkür ederim Hayırlı iftarlar
Nur___ Demrl bende 15+2 yim, iki kilo aldım, normaldir bebeğe yararlı şeyler yemeye özen göster çok takılma kilo olayına hem kendine hem bebeğe zarar olmasın 🌼
Pinars Demrl bende adet döngüme göre 16.haftadaydım dün doktor 17+4 dedi ama kiloyla bağdaştırmadı bunu . 57yle hamile kaldım 59 olmuşum. Çok kafana takma bebişte üzülür . Bundan sonra ki kilo artışın önemli zaten bebek birden büyümeye başlayacak sende daha dikkatli olursan problem olmaz bence üzme tatlı canını
Bertevc Demrl bebeğin kilosu gayet iyi ortalamanın üstünde bile hatta 15 haftada 70gr ve üzeri normal, benimde 15+0da 104 gr dı bebeğim doktorum da gayet normal dedi, strese sokan bi doktor sizinki galiba tavrından pek hoşlanmadım açıkçası
Demrl Pinars teşekkür ederim canım benim dikkat etmeye çalışıyorum sağlıkla gelsin yavrularımız sizler yazınca rahatladım valla
cqdm46 Bende 15 haftalık hamileyim, 2 kilo aldım. Bu kilo olayının doktorlarca biraz abartıldığını düşünüyorum açıkcası. Hamileyiz yani arada kaçamaklar olacak 😊