Rabiaysa https://i.hizliresim.com/WX2yLQ.jpg Kuzenimin tüp bebekte 6.gün beta hcg 9.7 idi bugün 8.gün erken gebelik testi linki paylaştım.13 yıldır bekliyor.sizce durum nedir?
clmmmmm Rabiaysa canm idrar testi yerine kan testini tekrarlasın kan testine göre zaten gebe kan da iki kat artması lazım ki saglıklı gebelik olsun onun için bidaha kan versin🙏inşallah mutlu haberi alı
sevval55 Rabiaysa tüp bebelte kullanılan ilaçlardanda çizgi cıkabiliyor en iyisi kan vermek tekrardan
Sinembuse Benim bildiğim kadarıyla tüp bebekte idrarda hemen çıkıyor canim çünkü transfer sırasında 3 haftalık falan oluyormuş hayırlısı olsun inşallah vardır rabbim bu mübarek günlerde yüzünüzü güldürsün 🙏🙏
clmmmmm Sinembuse yanlış biliyosun cnm predıctor early erken gebelik testi ile yapmıştım pozitifti kan testim negatif çıkmıştı benimkide tüp bebekti😔 oyüzden hiç bi idrar testine güvenmemek lazım
sevval55 Rabiaysa 13 günse geçmiştir büyük ihtimal ben test yaptıgımda pozitif cıkmıstı cınku doktor catlata iğnesinden demisti☺️
Sedakolcu Rabiaysa canım idrara güvenme ama kanda yapmıssın az yükselme olmuş ben transferimin 3 üncü günü hastaneye rapor icin gitmiştim kan testide yaptırmıştım o zaman 2 çıkmıştı sadece ve suan 28 haftalık gebeyim biraz daha bekle ve testi tekrarla canım yükselirse eğer gebesindir🙏
Rabiaysa Sedakolcu ben de 28 haftalık gebeyim.kuzenim bende ankarada tüp bebek tedavisine geldi.inşallah bu gece acile gideceğiz o da sizin gibi şanslı olur.bu 3.denemesi