Handeyldz01 Papatyam85 Google arama yerine hızlı resim yazıyorsun dosya ekle diyor galeriden seçiyorsun canım ayrıyetten kopyala yapıştır yapıyorsun linkini açıklama yazdıktan sonra
Sinembuse Hiç kordon gibi durmuyor bizimde böyleydi hayırlısı olsun bizim doktor direk erkek demişti ve degimedi sizinki birsey demedimi😊
Elifimm Erkek dedi ama erkek için biraz küçük kız içinde büyük dedi cinsel organı 15 gun somra bakalım dedi 15+5 im ama ultrasonda bir kaç gun küçük görünüyor
Sinembuse Elifimm erkek dediyse erkek olma ihtimali yüksek canim benim bu haftalarda belli olmuştu net değildi doktor ama erkek gibi demekti.
Elifimm Sinembuse o kadar çok değişen oluyokı artık tam emin olmadan bişi diyemiyorum canım, bide 12. Haftada başka doktor kıza benzıyo deyınce hepten karıştı 2 hafta sonrayı beklicem artık, peki sızin erkeğe benzıyo dendıgı zaman testısleri oluşmuşmuydu
Sad3c3m Handeyldz01 yok ben cinsiyet için değil onu bi bebeğe bile benzetemiyorum sorunum o bana verdiği ultrasonları hiç bişeye benzetemiyorum ben
Handeyldz01 Sad3c3m canım benimki videodan durdurup çektim yoksa yan profil veriyorlar ultrosan fotolarında
Sinembuse Elifimm yanı sizinki gibi birsey vardı ufacık bacak arasında bana doktorum kızda orası kabarık olur sis olur demişti rabbim gönlüne gore versin inşallah 🙏😊
Sad3c3m Handeyldz01 ay valla diyorum ya ben hiç bi türlü anlamıyorum bana çok belirsiz geliyor kocaman çocuğu göremiyorum kağıtlarda 😣