hunilimom edaurn 39+2 yiz cumaya kadar doğursam diye dua ediyorum bayramdan sonraya kalmak istemiyorum
Minnakfasulyem edaurn 39+1 gelmeye hiç niyeti yok ponçiğimin🤷🏼♀️ Bende istiyorum bayramdan önce gelse diye ama bakalım nasip
edaurn Nefes97 Doğum planınız nasıl peki? Doktorum yarın suni sancı için hastaneye yatışımı istedi..Tedirginim bende
Merib edaurn açılman sancın varmı canım Bebek kaç kılo bende 40 haftalığım Perşembede gel bakalım dedi
Nefes97 edaurn ben yurt dışında yasıyorum . Dün doktora gittim son bi hafta daha bekleyeceğiz gelmezse doğumu biz başlayacağız dediler 42 haftalık olana kadar zamanı varmış canım
Nefes97 AynurDemir aynen canım da kaldıkça da kilo alıyor normal Doğum zorlaşıyor bi an önce çıksa keskee de rahatlasam
Merib edaurn 40 haftalığız canm Bebek geçen haftaya göre başı aşağıda ama sancı açılma yok Perşembe tekrar gel dedi doktor
Mucizesin edaurn Ben varım canım ✋🏻 Bugün nst ye girdim yine sancı çıkmadı doktor herşey yolundayken yatış verelim dedi kararsız kaldım . Morallerim çok bozuk ☹️☹️☹️ 40+3 kız benim de ilk gebeliğim