Berra MRb arkadaşlar ben magnorm adında magnezyum ılacı kullanıyorum kramplar ıcın günde 1 tane alıyorum . Sureklı günde bır tanemı alıyorsunuz sizde? Hergun 1 tane almak fazla degılmı bır zararı varmıdır acaba?
DilanArven Berra bana da yazdi doktor ama agrilarim gecti cok sukur kullanmadim duruyo oyle bence cok gerekli degil
MinikMucizem42 Berra agrilarina faydasi oldumu.bende haftaya kontrolum o zaman soylycem doktora.eger faydasi olmuyosa hic kullanmayim
Esrelf Berra gebelikte günlük magnezyum ihtiyacı 320-360 mg mış. O yüzden ben her gün alıyorum. İlacın içindede 365 mg var sanırım.
Berra EnginDenizim kutuda günde 1 tane yazıyor kontrolüme daha var . Aklıma takıldı sormak ıstedım tşk ederım
BaharYlmaz Bende hafif ayağa kalktığımda ağtı vardı başladık 3 gündür almamıştım bu sabah bacağıma bir kramp girmesi ile uyandım doktor bir diyorsa alın kızlar ben tekrar devam edeceğim
seon90 Berra bende kullanıyorum magvital suda eriyeni kullanıyorum ve hergğn bir tane içiyordum.bugğn doktora gittim 37+2 yim ve daha içme dedi.