burhanaltintop dogumdan sonra geldi .kuvoze girdi bebegim bir seyi yoktu bebek nerde falan dedi.Bebegim 36+6 da 3080 gram cikti ultrasonda doktor 3 - 3.5 kilo arasi dogar Basi inmis her an dogum olabilir hazirlikli ol hemen beni ara kanaman agrin olursa suyun gelirse dedi.37+1 de suyum geldi aksam 4 de .Aradim gel dedi gittik. Normal dogum olacagi icin ebeler devam ettirdi kontrol edip doktoru ariyorlardi.Cati muayenem yapilmamisti daha 38i gecince yapacakti.Ebeler bakti bakti 5 cm acilmam var bebek gorulmuyoe 10 gibi doktor geldi aksam cati muayenemi yapti bebek yok inmemis catim darmis meger sezeryana alindim hemen.Bebegim 3980 gram dogdu 4 kilo yani.Solunum sikintisi vardi biraz sikismis kanalda ve enfeksiyon kapmisti.8 gun kaldi.Dogumdan sonra muayeneye gittik cok ilgili bir doktor asla unutmaz seni.Gebeligimde biraz sikintili gecti safra kesemde tas vardi o yuzden hep aradim agrim olunca o konudan sikinti olmuyor hemen acar telefonu.Dedikodulari ben de duydum ama degistirmedim hic.Rabbim 2.nasip ederse ona giderim yine.Ama ben iyi derim siz memnun kalmazsiniz.Sorumluluk alamam yani.