Canoglum001 esra1907 Valla 36 haftalik olcaz.Adanadayim.perisan oldum.demin az uyuyayim dedim klimayi acmadan.aman Allahim sucuk gibi olmusum resmen.hayirlisiyla bi doguraydm
esra1907 Uurbsra bende tutmuyorum canım dayanamam ya 😂🙄 normalde hep tutan biriyim ama bu sefer olmuyor
Damla01 1ogrencianne Inan ates edilmeyecek gibi degil ozellikle bugun felaketti yada bana oyle geldi bilmiyorm 😅😅
1ogrencianne Damla01 bugün annemle görüntülü konuştum o da aynısını dedi yanıyor burası diye 😂. Ben de bayramda gelcem inşaAllah sıcağa hazır değilim 😁😁
Damla01 1ogrencianne Kendini hazirla canim her gecen gun daha cok yaniyoruz burda 😅😅 balkonda uyuma sezonunu bugun acicam galina 😅
ezehra Rknvlkn ayy bende Urfadayım34 haftayım oruç tutuyorum bugün gerçi ara verdim çok ağrım var diye ama buralarda oruç tutmakta ayrı bi sabır işi valla 😊
1ogrencianne Damla01 rüzgârın fön çektiği şehirdir adana 😁😁 ben yine alışkınım canım sıcaklara da eşim hiç dayanmıyor suya batmış gibi oluyo adanada, üzülüyorum çocuğun haline 😂😂
FSCMK esra1907 ben oruçta ilk defa bugün 1 saatlik yola gittim arabayla bügün en zor orucumu tuttum herhalde acayip sıcaktı yandık bee Allahtan kızlar oruç bitikten sonra havalar sıcakladı tutanlar için az kaldı sabır edin bacılar 😬😬