Marayy Kızlar adete bir hafta kala normal gebelik testinde çıkarmı merak ediyorum günler geçmiyor sanki hiç 🙄
gLycn_ Marayy ben 5 gün öncesinde yapmıştım idrarda cizgi yeri belli olmuştu inananmadim bir daha yaptim tekrar öyle olunca hemen eve en yakin hastaneye gidip kan verdim ve direkt o gün öğrenmiştim
gLycn_ Marayy test yap canim bir tane nasipse olucak nasilsa var mi yok mu acaba diye insan daha çok yiyor kendini
Ggggggggggg Etzel benim de durumlar aynı şimdi normal yaptım çıkmadı üzüldüm . Yarın erken gebelik mi alsam direk kan vermeye mi gitsem kararsızım ya
gLycn_ Adkut aynen canim hatta ilkinde bozuk galiba bu test dedim bir daha yapmıştım ikincisinde de silik bir iz çıktı 👍🏻
Etzel Marayy hamilelik olmadığı için de çıkmıyor olabilir benim ☺️ Çok emin değilim ama bi umut yine de :)
Mavis222 6 gün hala erken testte varla yok arasında çıktı sen hayal görüyorsun dediler adet günümde yaptım ikinci çizgi kıpkırmızydı
ZehraAlbayrak Marayy 5 gun kala yaptim cok silik belli belirsiz cizgi cikti kimseyi inandiramadim ama ben goruyordum elf gozlerim sayesinde ahahah 2 gun sonra tekrar yaptim daha net cikti, hastaneye gittm 74,3 cikti adetime 2 gun kala