kadernurr İkili test yaptırıcam ama hangi devlet yapıyor yada anadolu yakasında hangı özel hastane ne kadar alıyor yardımcı olurmusunuz
zcolak kadernurr ben avcılar Anadolu hastanesine gidiyorum indirimli 225 tl indirimsiz de 275 civarı falandı galiba ben Çapa’yı araştıracağım yapıyorlarsa orada yaptırmayı düşünüyorum
Busra05344 kadernurr zeynep kamil. Devlet hastanesi. Sancaktepe devlet hastanesi. Her devlet hastanesi yapıyor zaten. Ben. Sancaktepede yaptırmıştım. Kan aldılar o kadar sonuçlar doktorun ekranına düşüyor.
Kovaburcu kadernurr kartal lütfi kırdar da yaptırdım bugün bedava ,ultrasonla ense kalınlıgına bakıldı kan alındı bu kadar
Kovaburcu Busra05344 banada kendin alacaksın sonucu dediler bugün bende doktorun ekranına düşer diye düşünmüştüm
Kovaburcu kadernurr ikili test ayrıcalıklı bir şey değil allah korusun sonuc kötü cıkarsa nifty varmış o pahalı özellerde olan bir test sonu yüzde 99 muş cünkü
Busra05344 Kovaburcu hastaneden hastaneye fark var demekki canım ama kendin almanda bi yandan iyi özelde veya başka bi hastanede Doğum yaparsan istiyorlar. Sonuçlarını
Kovaburcu kadernurr tabi cnm randevu almalısın devlette 😀 cinsiyet söylemiyor devlet bakanlık yasakladı diyor 4/5 ayda söylüyoruz yüzde 100 olunca dedi