Burcu6188 Ödemden dolayı parmaklarım şişti ve yüzüğüm çıkmıyor nasıl çıkartabilirim lütfen yardımcı olun 🙏 )
Weewe Burcu6188 bir süre tuzdan uzak durun, ödem azalır belki ve sabah değil de akşam sabunlu suyla ya da yağla çıkarmayı deneyin.
Depresif_polyanna Burcu6188 yüzük takma bence artık ben bayadır takmıyorum çıkmıyor çünkü. Sabunla çıkarmayı dene
Burcu6188 Weewe sıvı sabun denedim zeytinyağı denedim yok o kadar çok canım yandı ki vazgeçtim çıkarmaktan ama rahatsız ediyor artık çok sıkı 😢
Burcu6188 Depresif_polyanna keşke zamanında çıkartsaydım yüzük büyük geliyordu oynuyordum parmağımda şimdi hareket ettiremiyorum malesef
honey Burcu6188 ya benimde parmaklarım şişyor, hatta geçen bir mevzu geçti ya çıkaramazsam falan dedimde şöyle bir şey dediler: parmağa ip dolayınca şişlik iniyor ve yüzük çıkıyormuş, denemedim ama :D
Sengulkrgz Burcu6188 kiz yok ne camasir ipi 😁😁normal kadinlarin orgu ordukleri ince dantel ip vs olur
espalp Burcu6188 kaç haftalıksınız bilmiyorum. Benim de ellerim birden şişti ve ağrı vardı içtiğim ilacın yan etkisinden olduğunu bulduk. Sadece tuz gelmesin aklınıza 🙏🏻
Derinnge34 Burcu6188 sabun yağ o dedikleri ip herşeyi denedim çıkmadı. Az önce geldim kuyumcudan 4 adam 3 saatte anca çıkarabildi kestiler yani uğraşa uğraşa mahfoldum parmağım şuan çok kötü ama kurtuldumm
espalp Burcu6188 klasik yöntemler işe yaramadıysa bence bi kuyumcuya gitmelisiniz. Ben 5.ayda çıkardım ellerim birden şişince 🤦🏼♀️