T-24 TugbaHancer18 Normal 950 sezaryen 1950 isteğe bağlı sezaryen 2350 liraydı 38 gün önce doğum yaptım değişiklik varmıdır bilemiyorum ama
Nazlisezgin tunaanurr tunaanurr evet Sunay bende ona gittim Bi kere devam edicem ama, Bi arkadaşım önceden sekreteri olan biriyle tanışmış beş para etmez falan demiş doktor hakkındada merak ettim
AyEr tunaanurr cok ıyı bır doktor ama gun ıcınde normal doguma gırıyor ama aksam dogursan gelmıyor nobetcı doktor gırıyor canım
AyEr tunaanurr cunku baska doktor ıstemıyorum bırde benım ılk bebehım öldü canlı kurtaj oldum korkuyoruum normal dogumdan o yuzden
BMAA Neslihant ilkbbaslarda avrupa tipa gittim uygun diye fiyati sonra vazgectim esencana gittim canim dogumuda orda yaptim cokta memnun kaldim
BMAA tunaanurr 1060 tl ekstra bisi almadilar canim sezeryan istersen oda 1570 di ben sezeryan olucaktim ama 5cm aciklikla gittim normal oldu ama gidersen süreyya hanima git mutlaka dogumu onda yaptim harika bibinsan
tunaanurr AyEr doktor konusunda bende başka doktor istemiyorum içim şey oluyo basından beri ugras hanıma gidiyorum yaa ona karşı bi farklı.
BMAA AyEr iyi canim hamdolsun sarılık oldu bide 4. Gunu yatırdılar dogumdannsonra fototerapi gördü ertesu gun çıktık dünde doktorumuza kontrol vardi iyiye gidiyor dedi hamdolsin