EceElif Kızlar 6,5 yıl önce mecburi sezaryen doğum yaptım şimdi tekrar hamileyim ama normal doğum yapmak istiyorum böyle bir şey yaşayan yada duyan varmı aranızda?? Doktorum böyle bir risk alamam diyor kabul etmiyor 🤦♀️
Menis21 EceElif normalde 2 sene sonrası yapılabiliyor yurt dışında ama Türkiye de bu süre ne kadar bilmiyorum aslında yapılabiliyor tabiki tecrübeli bir doktor ve iyi bir ekip ile .Doktorunuz tercih etmiyor olabilir.
[silindi] EceElif Benim yengem yaptı 7 ay önce SSVD tamamen doktora bağlı bir durum. Tecrübeli doktorlar bu işi iyi yapıyorlar
Zeynocan23 EceElif 2 yıldan sonra yapılması uygun Türkiye de de medipol Acıbadem gibi hastanelerde yapılıyor bana da tavsiye etmişlerdi fakat hem yine de riskli hem de minimum 10 bin gibi ücreti masrafı varmış pek işime gelmemişti
Demirleblebi EceElif ilk ameliyatın nasıl yapıldığına göre değişiyor. Sezaryen sonrası normal doğum yapmak mümkün ama herkes için değil. Doktorun risk var diyorsa bir bildiği vardır.
Esila_eymen Turkiyede de artık bir çok il de yapılıyor facebook da grup var hangi il de hangi doktor ne şartlarda yapıyor herşeye dair bilgi var takip edebilirsiniz
FindiksMom EceElif canım genelde kimse risk alamıyor nedense ama benim doktorum da tamamen bunu destekleyenlerden sezeryandan sonra da normali ilk etapta öneriyor