Skrnshn834 Kızlar benden iki gündür sanki adet başlayacakken olan koyu renkli akıntı olur ya öyle akıntı geliyor böyle bir şey yaşadınız mı
Canoglumbenm Skrnshn834 nişan o canım yoğun gelmesine gerek yok 😊 doğum belirtisidir buda. Hayırlı sağlıkla doğumlar olsun inşallah 💜
Iremgokce Nişamdır o bence sancıya bakmayın bazı sancılar hissedilmiyor ama nstede çıkıyor anlamıyo olabilirsiniz
Tiredmother Nişan canm benim damla damla gelmişti, kendini yor yürüyüşe flan çık yere çömelip yer sil sancıların başlar
Sinembuse Benimde geleli 1 hafta oldu ama ne gelen var ne giden kızlar bukadar uzun mu sürüyor gelmesi bide canim bazılarında az az gelirmiş bende öyle sende takip et bakalim az az mi geliyor .
Eminer Bayanlar banada doktor alltan bakti 1 parmak aciklik var dedi ve sonra kanamam oldu simdide kahverengi akinti okuyor acaba bu kacgun süruyor doktor alttan bakinca kanama
Eminer Sinembuse benm adet sancisi gibi sancimda var ama belimden ksiklara doktora gittim gece 10 dk bi sancim vardi nst de 4 dk bi az az cikti eve gondersi sabah gel die gittim yine az az var dogum nezamana olurki
Sinembuse Skrnshn834 Evet az az geliyor canim sancımda çıkıyor canim nisan herkezde aynı değilmiş malesef kiminde yavas yavas kiminde direk gelip doğum başlıyormuş doktorum nisanın doğumun yaklaştığını belirttiğini hemen doğum olmaz dediki gerçekten öyle 1 hafta oldu bekliyorum 😊
Sinembuse Eminer yakindir canim şancı bendede var nisanım geldi ama bekliyorum bakalim sabırsızlıkla senin kaç haftalık 😊