Zelnuray Kızlar sizce aslıhan yazıcıoğlu mı çiğdem güler mi benim plasentam aşağıda kendi doktorum yarı yolda bıraktı hangisine gitmeliyim
[silindi] Zelnuray İkisinide instagramdan takip ediyoeum ikiside çok tatlı. Keşke istanbulda da öyle doktorlar olsa....
Ozlemtoprak2307 Zelnuray bence Çiğdem hoca ben de Çiğdem hocanın gebesiyim daha yeni başladık ama çok sıcak çok iyi bir doktor ❤️
Eysanyumlu Zelnuray ben Aslıhan hocaya kadın hastalıkları için başvurmuştum. İnanılmaz pozitif enerjili bir insan 👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
birdirbir Zelnuray bi kaç soru sordum instagramdan. İçtenlikle cvp verdi. Videolarından falan da, çok sıcak ve bilgili olduğunu düşünüyorum. Hastalarına yaklaşımı fln dikkatimi çekiyor.
Zelnuray Minejjan yüzü güler olmasıda önemli ama bennim önceki gittiğim doktor gibi yarı yolda bırakan olmasında
12_yil_sonra [silindi] ben de hepsini takip ediyorum bana da çok Sevimli geliyorlar ben de okuyunca şok oldum
Zelnuray Ozlemtoprak2307 benim plasentam aşağıda kabul eder mi etmez mi bilmiyorım 😔önceki pislik doktor beni çok korkuttu kanaman çok olursa rahmini alırım falan diye aynısını çiğdem hanımda der mi
Ozlemtoprak2307 Zelnuray bi görüş ona göre yardımcı olacaktır ama Doğum ücreti normalde 6000₺ die biliyorum
Ozlemtoprak2307 Zelnuray bizim mapfre tss sigortamız var dopum teminatı olduğu için muayenede 15₺ ödüyoruz
Zelnuray Ozlemtoprak2307 çok teşekkür ederim sağolun yarına çiğdem hocaya randevu aldım inşallah hayırlı haberler olur nolur dua edin 🙏🏻❤️❤️
Zelnuray Minnakfasulyem inşallah iyi olur benim içinde siz doğum paketi falan mınyaptırdınız ücretleri ne kadar maddi olarakda zordayım kredi çekicez
Ozlemtoprak2307 Zelnuray maddi olarak zordaysanız üniv ve araştırma hastaneleri de iyi zora girmeyin gaziye gidin araştırın rabbim yardımcınız olsun ❤️