Ayse68 Ben sık sık toılet cıkmıyorum altan baskı da yok ona ragmen cocuk kanalda olabılırmı? Karmımım ındıgını farkındayım dogum kanalında oldunu dusunuyorum yanılıyormuyum bu arada 39+2 haftalıgız
Sabina03 Ayse68 en son ne zmn doktora gittin cnm doktor söyledimi bebek dönmüş diye? Ama herkes sık sık tuvalete çıkmaz herkesin bünyesi farklı bence
Yazar Canım bende 39+3 haftalığım sağa sola dönerken zorlanıyorum Doğum kanalına inmeye başlamıştır zaten kafası aşagıdaydı sizin doktorunuz söylemedi mi kafası aşağıda mı diye
Ayse68 Yazar canım kafası asagda dedı ama henuz dogum kanalına gırmemıstı ama ben bı kac gundur karnım ındıgını farkındayım, ama cogu kısının kanalda olunca galıba sık sık toılet ıhtıyacı oluyo bende oyle degıl ondan kafam karıstı
Yazar Ayse68 anladım canım squat yapıyor musun ben akşamları yapıyorum birde yere çömeliyorum biraz öyle bekliyorum uzandığımda ayağa kalkarken bile baskı hissediyorum alt tarafta
Yazar Ayse68 tuvalet ihtiyacı bende de 35 haftalıktan beri sık sık oluyor her 15 dakika da bir lavabodayım 🙈
Sabina03 Ben 36.haftamdayım bebek baya aşağı inmiş doğum kanalında yani sen 39haftalıksın kesin iner şuan bebek oyuzden bende sık sık tuvalete çıkıyorum 15 dk arayla
Ayse68 Yazar kuzum bende aynısını yapıyom ama alta baskı toılet ıhtıyacı sık sık olmuyo ozmn ınememıstır kesın 4 gunum var eger gelmese sunı sancıyla denıcekler ama kafa asaga degılse faydası olmazsa😔
Ayse68 Sabina03 canım en son cuma gıttım ozmn daha ınmedı dedıler, oyle mı dıyosun kuzum bende ıla kafası asaga ındıyse sık sık toılet alta baskı hissetmen gerek sanıyodum
Sabina03 Ayse68 ben hamileliğimin ilk haftasından böyleyim ama sık sık tuvalete çıkıyorum hamile olmadan önce günde 2 kez giden ben şimdiii 30 kere felan gidiyorum😂 bence herkesin bünyesi farklı moralini bozma normal doğuma odaklan cnm 😊 Rabbim sağ salim bebişini kucağına almayı nasip etsin cnm