ikimelekannesi___ Seher__ haftaya göre iyi bence canım gerçi benim bebeğim bir ay önce kontrolde 830 gr bir ay sonra oruç tutmama rağmen iki katına çıkmıştı ondan bize normal geliyor iyi yani
Merveatan Glsbb çok tabi ama hiç farketmedim ki. Nasıl oldu birden nasıl çıktım o kiloya. Hamur işi pilav makarna tüketimim yok denebilecek kadar az. 4 hafta daha sıkacağım dişimi 🙏
Hs20 Glsbb sagliksiz seyler yemiyorum canim zaten sagolsun bana hic kilo yapmadi oğlusum 30.haftadayim ama kimse hamile oldugumu bakinca anlamiyo kendi aliyo kiloyu pasam
Gzdecuneyt Glsbb her sabah haşlanmış yumurta peynir domates ve ceviz sonrası bir kase yoğurt tatlı yerinede hurma ve kuru kayısı yiyiyorum ekstra birşey yok
Pnrarvn Glsbb benm kızım 34 te 2080 gramdı 🙈 minik olcak dedi doktor kilosu 33 le uyumluydu. Ama iyi olsunlar sağlıklı olsunlar yeter
ozgurhayalim Su an 33+4üm kontrolüm 5 gün sonra bende cok merak ediyorum ne kadar oldu bebişim 😊 hepiniz sağlıkla kucağınıza alın inşallah 😙
Zelalzelal Glsbb bugün 35 haftalık oldum 2100 dedi doktor ve kilosu iyi dedi bide bunun Doğumu var 😂😂😂