Haticetarhan Arkadaşlar karın çıkmaya başladımı sert mi çıkıyo yoksa başta yumuşacak sonradan büyüdükçe mi sertleşiyor
Nur___ Haticetarhan benim ufaktan çıktı kavun kadar neredeyse aç karnıma, 15 haftalığız, şu an normal çok sert değil
Anacsevgidolumelek Haticetarhan benim cikmaya baslarken sertlesmeye baslamisti ama benim 24ten sonra birden buyudu yaa herkes cok sasirdi.
Deletedmom143 Haticetarhan 17de falan cikti.6 ayima girince baya buyudu😊7 ayima gecmisim hergun buyuyo😊😊
Se19 Ya arkadaslar ben daha 8 haftaligim. Inanin gaz falan da degil. Ustelik kilo veriyorum. Ama karnimi gorseniz rahat 4 aylik gibi var. Gorrnler inanamiyor. Tuvalete cikamama gibi bir sorunum falan da hic yok. Nasil oldu anlamadim
nimett Se19 gaz olup olmadığını bilemeyiz zaten ama kesinlikle bebek değil benimde öyle olmustu sonradan normale indi hormonların etkisi galiba insan sisiyor
d190516 Haticetarhan hayır hiç alakası yok kiloyla tamamen iç karınla alakalı ben zayıf ne kiloluyum 58 kiloyla hamile kaldım boyumda 165 sayılır
Rabia2019 Haticetarhan benim yumuşaktı sonradan sertleşti şuan 24. Haftadayım ama karnım çok küçük dışardan hiç belli olmuyor hamile olduğum