Mirzaannesi Denizim yaaa öyle mi hiç sormadım İnan’ın hani hep annelerimiz evde yapılan peynir,yoğurt sağlıklıdır diye düşündüm teşekkür ederim ☺
Mirzaannesi Adabahar amiiin inşaallah hayır üzülmek veya karşılaştırmak için sormadım 👼🏻 rabbim hepsini eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin 💕💕💕
Ozlemm AhmetPelinKl ben bu soylediginize katilmiyorum. Bence ozellikle yogurt ve kefirde yararli bakteriler cok fazla. Ve sutten yogurt yaptiginizda bence icindeki kalsiyum miktari azalmiyor. Tabiki bunlar benim fikrim.
Yusufaras Mirzaannesi ne guzel ya ben hic yiyemiyorum beyaz peynir kaşar süt yogurt tereyağ falan 37 haftamdayım ben ama doktorum vitamin eksikliği var sut ic diyip duruyor burnumu tutup ic Semde aninda cikariyorum geri 😔😔😔😔
Mirzaannesi Yusufaras ayyyy kıyamam yaaa ne ile açığı kapatabilirsin acaba 🐥 bende vitamin kullanıyorum 🐣bence çoğu hamile de kullanıyor acaba sütlü tatlı mı çok tüketsen 🤔
CiaoBella Mirzaannesi ben günde bir ltye yakın içiyorum. Sabahları da en az bir bazen iki yumurta yiyorum. Peynir aşırı yemem. Yoğurt da. Süt ve yumurta ile kapattım açığı daha çok.
CiaoBella Mirzaannesi yumurta protein deposudur ama iyi yapmışsın. Bak ben bir aydan az kaldı doğurmama hiç kramp geçirmedim. Süt ve muz çok yedim ona bağlıyorum
Yusufaras Mirzaannesi neler neler denedim ama yok vitamin ilacı falan hersey kullaniyorum ama yok her tahlil sonucunda vitamin eksikliği var
Mirzaannesi CiaoBella o zaman kilosu da iyidir bebeğin inşaallah muz baya fark ettiriyor güzel kilo aldırıyor 🍌 bizde 18+3 haftalığız 251 gr 21 cm boyu olmuş 🙈🐥💕
CiaoBella Mirzaannesi kilo hiç bilmiyorum doktorum söylemiyor makine tahmini değer söylüyormuş doğumda tutmazsa bana kızarsınız diyor😂 İyi sağlıklı mı dedim bende gayet iyi durumda dedi gerisini sormuyorum sağlıklı olsun da umrumda değil 😊
Annikko Aysealty bende aynen oyleyım sütten nefret edıyorum ama tek nefeste bır bardak sutu iciyorum mecburenn..
Aysealty Annikko annelik işte💞 cevize bayılırdm smdi hiç istemiyorm ama mecbur🤦♀️Meyve yemek aklıma bile gelmezdi simdi robot gibiyim herseyin bi saati var 😅